Els alumnes de català fan de guies turístics

Activitats complementàries

Els alumnes dels cursos de nivell bàsic 3 fan un recorregut per la rambla Nova de Tarragona i expliquen els principals monuments

Aquesta setmana, els alumnes dels cursos de bàsic 3 de Tarragona han tingut l'oportunitat de practicar la llengua que aprenen a l'aula en una situació real. L'activitat ha començat amb una preparació prèvia a l'aula sobre els elements monumentals de la rambla Nova de Tarragona: el monument als Castellers, la font del Centenari, l'estàtua dels Despullats, l'estàtua de l'Avi Virgili i el monument de Roger de Llúria, entre altres. Els alumnes han buscat informació de cada element i han preparat una explicació en veu alta. Posteriorment, tot el grup ha fet la sortida i cada grupet ha explicat a la resta de la classe què és cada monument. D'aquesta manera, han treballat la descripció i la narració en passat.

L'aprenentatge de català de forma vivencial mitjançant activitats vinculades a l'activitat acadèmica permeten posar en pràctica els coneixements que s'adquireixen a l'aula en un entorn real i a més afavoreixen la cohesió de grup i el coneixement de l'entorn. Fomentar els usos interpersonals és un objectiu bàsic del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?