Xerrada de Màrius Serra al Vendrell

Activitats complementàries

El popular escriptor i enigmista ha destacat el valor de la llengua com a font de plaer i matèria primera del joc

Xerrada Màrius Serra

L'escriptor i periodista Màrius Serra ha estat l'encarregat de fer la cloenda dels cursos de català per a adults organitzats per l'Oficina de Català del Vendrell del Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Ajuntament del Vendrell.

L'acte es va fer el dia 15 de novembre, a les 18.30 h de la tarda a la Biblioteca Pública Terra Baixa i el va presentar una alumna del nivell Bàsic 3 dels cursos de català que tornaran a començar al gener.

En aquesta xerrada Màrius Serra va subratllar la importància de la llengua entesa com a font de plaer, arxiu de memòria històrica, eina de pensament i configuradora de percepcions. A partir de la noció del pensament lateral va demostrar que la llengua pot ser germen de creació d'enigmes i va destacar la importància del joc.

Va ser un acte molt distès i dinàmic en el qual els assistents van participar de manera molt activa responent als reptes que proposava l'escriptor. Hi van assistir una seixantena de persones entre alumnes, acompanyants, voluntaris i aprenents i usuaris de la biblioteca que durant una estona van gaudir del joc i de la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?