Visita a l’Ajuntament de Valls

Activitats complementàries

Els alumnes de català del curs Bàsic 1 de Valls han visitat espais emblemàtics del consistori vallenc

Aquest dilluns, 12 de desembre, un grup d'alumnes del curs Bàsic 1 de l'Oficina de Català de Valls ha participat en una visita guiada a l'Ajuntament de la ciutat.

D'entrada, els alumnes i la seva professora han rebut la benvinguda de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, que els ha obert les portes del consistori i els ha obsequiat amb un record de la visita.

Durant la visita, els alumnes han estat acompanyats per la regidora d'Educació i Política Lingüística, Teresa Rull, que ha atès les seves consultes i els ha animat a continuar el seu aprenentatge. A continuació, l'alumnat ha descobert la Galeria de Ciutadans Il·lustres, que es va crear l'any 1891 i que compta, entre els guardonats, amb destacats ciutadans vallencs com ara l'escriptor Narcís Oller. Tot seguit, també han conegut la Sala de Plens, on se celebren periòdicament les sessions municipals.

En el tram final de la visita, els alumnes han descobert les figures dels Gegants i Gegantons de Valls.

Per acabar, aquesta visita s'emmarca dins les activitats complementàries als cursos de català que es duen a terme des de l'Oficina de Català de Valls, amb l'objectiu de fomentar el coneixement de l'entorn i trobar espais on practicar el català fora de l'aula.

Visita Ajuntament Valls

L’alcaldessa dona la benvinguda als alumnes

Visita Ajuntament Valls 2

Els alumnes amb els gegants de la ciutat

Vols compartir aquesta notícia?