Comencen els cursos de català del CNL de Tarragona amb 1.500 inscripcions

Cursos de català

En total, aquest setembre s'han iniciat 80 cursos de tots els nivells de totes les modalitats

Classe català Calafell

El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona ha començat el primer trimestre del curs 2022-23 amb més de 1.500 alumnes inscrits a les classes de català. En total, aquest setembre es posen en marxa 80 cursos de català. Els nivells que s'ofereixen comprenen des de l'Inicial fins al Superior. El nivell amb més persones inscrites és el Bàsic, que representa el gruix de l'oferta formativa del CPNL i que no té cost econòmic per a l'alumne.

Pel que fa a la modalitat dels cursos, la més nombrosa és la presencial, però també és notable el volum de persones inscrites a cursos en línia (que estudien de manera autònoma) i virtual (amb sessions en directe per videotrucada). Les localitats on es fan cursos són Tarragona, Calafell, Valls, Constantí, Salou, Vila-seca, el Vendrell, Bonastre, Cunit, el Pla de Santa Maria, Cunit, l'Arboç i Santa Coloma de Queralt.

Aquests cursos compten amb el reforç de 12 professors i professores nous que ajudaran a cobrir la demanda de cursos per part de la població, així com per complir encàrrecs com els de la Direcció de Migracions de la Generalitat.

El CPNL ja treballa per a l'oferta de cursos del proper període d'inscripcions, que serà al desembre. A més, també hi haurà nova oferta de nivell Superior durant el primer trimestre del 2023. Tots els nous períodes d'inscripció i acreditació de nivell es publicaran amb antelació al web i a les xarxes socials del CPNL.

Vols compartir aquesta notícia?