Una conferència per explicar l'activitat del CPNL

Difusió

Amb el títol “Més enllà de l’aula”, el coordinador de Dinamització del CNL de Tarragona va pronunciar una conferència encarregada per Òmnium Baix Penedès

Conferència

El dimecres 8 de juny Lluís Tetas Palau, coordinador de Dinamització i Assessorament del CNL de Tarragona va pronunciar la conferència “Més enllà de l’aula” al Centre Cívic l’Estació del Vendrell. L’acte formava part del cicle de conferències sobre la llengua catalana que ha organitzat Òmnium Baix Penedès durant el curs 2021-2022.

L’encàrrec al CPNL es feia per donar conèixer no només els cursos de català, que és l’activitat més coneguda per tota la població, sinó també totes les activitats de foment de l’ús dirigides tant als alumnes com a la població en general. Així es van repassar les activitats dirigides al comerç, a l’administració local, etc. en la línia de sensibilització i l’assessorament lingüístics.

L’acte va acabar amb el testimoni de quatre alumnes, de nivells diferents, que van explicar com van aprendre català i com reacciona la població catalanoparlant que intenten parlar-lo fora de l’aula.

Vols compartir aquesta notícia?