Promoció de l'ús

Concurs "A la primavera juguem amb paraules"

El CNL de Tarragona organitza conjuntament amb amb la ViaT una altra edició de la gimcana lingüística als comerços de Tarragona. Aquesta vegada, els participants hauran de resseguir els 31 comerços que exposen al seu aparador un cartell que conté una frase incompleta i tres possibilitats de resposta. S'hi podrà participar del 12 al 28 de maig de 2023, ambdós inclosos.


El concurs ja ha finalitzat. Consulta els cartells i les solucions en aquesta pàgina.


Bases

1. El joc lingüístic es farà com a activitat de primavera, i s'hi podrà participar del 12 al 28 de maig de 2023, ambdós inclosos. És obert a tota la població.

2. Els establiments que col·laboren en el joc s'identificaran amb un cartell amb el lema A la primavera juguem amb paraules a l'aparador o la porta.

3. Les butlletes de participació es poden trobar al CNL de Tarragona (pl. Imperial Tàrraco, 1, 2n), als establiments participants al concurs i a la seu de La via T-Tarragona Shopping (Rambla Nova, 37, principal) a partir del 12 de maig de 2023. També es poden descarregar des de www.cpnl.cat/tarragona i des de http://www.laviat.com/.

4. Per participar-hi, cal marcar una de les tres opcions de resposta per a cada frase. En cas que faltin respostes per marcar, la butlleta serà nul·la.

5. Les dades del concursant han de figurar a l'apartat corresponent de la butlleta, completes, amb lletra clara, especialment el telèfon de contacte i l'adreça electrònica.

6. Les urnes per lliurar les butlletes de participació estan situades al CNL de Tarragona, i a la seu de La via T-Tarragona Shopping.

7. El joc es tancarà el dia 28 de maig i s'admetran butlletes de respostes fins al dia 29 de maig, a les 2 del migdia.

8. El dia 1 de juny, el CNL de Tarragona i la Via T faran el sorteig entre les butlletes rebudes i respostes correctament. El resultat del sorteig es farà públic el mateix dia, a través de les xarxes socials del CNL de Tarragona i de la Via T i als mitjans de comunicació.

9. El CNL de Tarragona contactarà amb la persona titular de la butlleta guanyadora perquè assisteixi al lliurament del premi, el dia, al lloc i a l'hora que s'anunciarà oportunament.

10. Qualsevol imprevist que pugui sorgir sobre la interpretació d'aquestes bases el resoldrà l'organització.

Premi

Entre les butlletes respostes correctament se sortejarà un únic premi que serà una panera de productes oferts per tots els comerços participants, valorada en més de 1.000 €.


Descarregueu el tríptic amb la butlleta de participació i les bases, i la llista de botigues:

Butlleta

Descarrega

Llista de botigues

Descarrega
Última actualització: 15/02/24