Agenda

Filtres aplicats

 • Dia: 14/03/2024 [X]
 1. Cursos de català > Cloenda, Voluntariat per la llengua > Activitats, Activitats complementàries > Coneixement de l'entorn

  Excursió de final de curs a Viladomiu Nou

  Es farà una sortida amb autocar des de Berga fins a la colònia de Viladomiu Nou. Allà es visitarà la Torre de l’Amo de la colònia i es farà un petit joc per acabar de passar el matí i practicar la llengua.

  Gironella

  A les 09.15 h.

 2. Ús professional > Accions de sensibilització

  Exposició "17 raons per parlar català" a Igualada

  L'exposició fotogràfica "17 raons per parlar català" recull el testimoni de 17 persones de diferents àmbits de la societat igualadina que, tot i que van néixer fora de Catalunya, han adoptat el català com a llengua d'ús habitual.

  Abacus Igualada, c. Santa Caterina, 22
  Igualada

  A les 10.00 h.

 3. Activitats complementàries

  Coral Cor Obert

  La coral Cor Obert és un projecte adreçat a alumnes dels cursos de català i a participants del Voluntariat per la llengua (VxL). La inscripció és gratuïta i està oberta als alumnes a partir de Bàsic 3 i als participants del VxL.

  Manresa

 4. Voluntariat per la llengua > Formació de parelles

  Nova edició del VxL al Centre Penitenciari Lledoners

  Inici del Voluntariat per la llengua al Centre de Formació d'Adults Carme Karr, ubicat al Centre Penitenciari Lledoners. Els voluntaris que faran l'activitat es desplaçaran un cop a la setmana a les instal·lacions per donar suport als interns en l'aprenentatge de la llengua catalana.

  Centre Penitenciari Lledoners
  Sant Joan de Vilatorrada

  A les 11.00 h.