Agenda

 1. Activitats complementàries > Activitats culturals

  Sortida al Teatre de l'Aurora d'Igualada

  Un grup d’alumnes del Servei de Català d’Igualada visiten el Teatre de l’Aurora i en coneixen la programació fins al maig.

  C. de l'Aurora, 80
  Igualada

  A les 11.00 h.

 2. Activitats complementàries > Activitats culturals

  Visita teatralitzada al Museu Tèxtil de Manresa

  En col·laboració amb l'entitat Parc de la Séquia, els alumnes de català seguiran el fil de la història tèxtil de la ciutat de la mà de l'Agnès, una cintaire amb molta corda que, tot treballant, els parlarà de la cinteria a Manresa.

  Manresa

  A les 09.30 h.

 3. Activitats complementàries > Coneixement de l'entorn

  Els carrers de la Llum

  Recorregut pel barri antic de Manresa per conèixer l'origen dels noms dels carrers que fan referència a la misteriosa llum. El punt de trobada serà davant de l'Ajuntament de Manresa i cal inscriure-s’hi prèviament enviant un correu a manresa@cpnl.

  Manresa

  A les 09.30 h.

 4. Ús professional > Accions de sensibilització

  Exposició "17 raons per parlar català" a Santa Margarida de Montbui

  L'exposició fotogràfica "17 raons per parlar català" recull el testimoni de 17 persones de diferents àmbits de la societat igualadina que, tot i que van néixer fora de Catalunya, han adoptat el català com a llengua d'ús habitual.

  Mont-Àgora, passeig de Catalunya, s/n
  Santa Margarida de Montbui

 5. Voluntariat per la llengua > Exposicions

  Presentació de l'exposició "Quan parles fas màgia" a Moià

  L'exposició, creada per la Secretaria de Política Lingüística, forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d'enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació, el 2003.

  Biblioteca Municipal de Moià
  Moià

  A les 10.00 h.

 6. Activitats complementàries

  Coral Cor Obert

  La coral Cor Obert és un projecte adreçat a alumnes dels cursos de català i a participants del Voluntariat per la llengua (VxL). La inscripció és gratuïta i està oberta als alumnes a partir de Bàsic 3 i als participants del VxL.

  Manresa