Notícies

 1. El CNL de l’Hospitalet acollirà l’acte del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

  El Secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila, participarà el 31 de maig a les 18.30 h, en la presentació del Pacte Nacional per la Llengua que tindrà lloc al Centre Cultural Tecla Sala

  Altres

 2. Lliurament del premi de la campanya “A l’abril, cada paraula val per mil”

  Laura Codina ha estat la guanyadora del concurs lingüístic "A l'Abril, cada paraula val per mil" organitzat pel CNL de l'Hospitalet amb la col·laboració del Grup Botigues del Centre i Sant Josep i l'Associació de Venedors del Mercat Municipal del Centre. El premi, ofert conjuntament per les dues agrupacions de comerciants, ha consistit en vals de compra per valor de 600 €.

  Socioeconòmic

 3. Cinema XIC: "Hasta la vista"

  El dimecres 11 de maig torna el cinema al Cinefòrum XIC. En aquesta ocasió la pel·lícula que es projectarà serà Hasta la vista.

  Oci i consum

 4. Política Lingüística publica 25 vídeos amb trucs per conversar en català

  La sèrie "Màgia per conversar" s'adreça a les parelles del VxL, l'alumnat del CPNL i tots els aprenents de català

  Voluntariat per la llengua

 5. Cap de setmana d'estrenes en català

  Divendres s'estrenen als cinemes dues pel·lícules doblades al català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística. També s'estrena a les sales comercials la pel·lícula guanyadora de l'Os d'Or de la Berlinale, Alcarràs, que ha comptat amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)

  Oci i consum

 6. "Els traductors" al Cinema per a la convivència a la Florida

  El proper divendres, 29 d’abril, a les 17.30 h, es projectarà la pel·lícula Els traductors dins el cicle de Cinema per a la convivència.

  Oci i consum

 7. "A l'abril cada paraula val per mil" omple de música el barri del Centre

  El passat divendres, 22 d'abril, vam celebrar la vigília de Sant Jordi amb un concert i endevinalles al barri del Centre.

  Llengua i cultura

 8. 'Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore' encapçala les cinc estrenes en català d'aquest divendres

  Aquest divendres s'estrenen als cinemes cinc pel·lícules en català: "Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore", "L'home que es va vendre la pell", "Ariaferma", "L'Orquestra Terrestre" i "Les cartes d'amor no existeixen"

  Oci i consum

 9. Tertúlies en català a les biblioteques de la ciutat amb el Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet

  La setmana del 19 al 22 d'abril es reprenen els grups de Tertúlies en català que es fan a les biblioteques de la ciutat i que s'ofereixen des del programa Voluntariat per la llengua, conjuntament amb biblioteques.

  Voluntariat per la llengua

 10. Aprendre català amb música a l’aula

  El Consorci per a la Normalització Lingüística presenta la primera d'una nova sèrie de llistes musicals organitzades per nivells d'aprenentatge, com a eina pedagògica complementària

  Cursos de català