Notícies

 1. Club de lectura fàcil en català amb el Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet

  Dijous, dia 20 de maig, a les 16.15 h, es farà la sessió virtual del club de lectura fàcil en català. Aquest mes de març la lectura proposada és Cartes impertinents, de Maria Aurèlia Capmany (versió adaptada d'Ana Crespo).

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 2. Sessions de Llegir per parlar, llegir per aprendre al CNL de l’Hospitalet

  Dimecres, dia 12 de maig, en dues sessions, a les 10 i a les 17 h, alumnes de cursos i participants en el Voluntariat per la llengua (VxL) farem les sessions de conversa d'aquest mes amb el material de Llegir per parlar, llegir per aprendre. Les sessions es faran de manera virtual.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 3. Cursos de català al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM)

  Aquest mes d'abril el CNL de l'Hospitalet ha iniciat cursos per al personal del SEM. Aquesta formació s'emmarca en el programa "Català i empresa. Ja estàs al dia?", que té com a objectiu incrementar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit empresarial, augmentar l'oferta de productes i serveis en català i garantir els drets lingüístics dels consumidors.

  Socioeconòmic > Empresa

 4. El Consorci per a la Normalització Lingüística impulsa el JOCen10, el concurs pioner de tutorials de jocs de taula en català

  • JOCen10 és una iniciativa que sorgeix en el marc del programa 'I tu, jugues en català?'

  • Els participants han de crear tutorials de jocs de taula en català

  • S'hi pot participar del 29 de març al 19 d'abril i els vídeos es penjaran al canal de YouTube del programa 'I tu, jugues en català?'

  El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa un any més actuacions de promoció dels jocs i les joguines en català, a través del programa 'I tu, jugues en català?', en el marc de l'agenda de la Direcció General de Política Lingüística de foment de la llengua catalana en l'oferta i el consum cultural, especialment l'adreçat a la població jove. 

  Oci i consum > I tu, jugues en català? > Concurs

 5. Dia 9 d'abril comença la inscripció als cursos de català del període abril-juny

  A partir del dia 9 d'abril s'obre la inscripció als cursos de català del CNL de l'Hospitalet.

  Cursos de català

 6. Èxit de la primera edició virtual del Dictat Popular del CNL de l’Hospitalet

  El dijous 11 de març el CNL de l'Hospitalet, en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques i Torre Barrina, vam organitzar la cinquena edició del Dictat Popular. Aquesta edició la vam celebrar en un directe virtual a través del canal de YouTube de Torre Barrina, per garantir la seguretat dels participants i dels organitzadors.

  Llengua i cultura > Activitats culturals

 7. Club de lectura fàcil en català amb el Voluntariat per la llengua del CNL de l’Hospitalet

  Dijous, dia 18 de febrer, a les 16.15 h es farà la sessió d'aquest mes del club de lectura fàcil en català.

  Llengua i cultura > Foment de la lectura > Activitats amb biblioteques

 8. El Consorci per a la Normalització Lingüística crea el compte CPNL a Spotify amb 16 llistes i més de 850 cançons en català

  Amb la finalitat de divulgar el català en l'àmbit musical i fer més atractiu l'aprenentatge de la llengua, el Consorci per a la Normalització Lingüística crea un compte propi a la plataforma virtual de Spotify, pensat per a totes les persones que, arreu del món, volen aprendre, cantar i sentir en català.

  Oci i consum

 9. El CNL de l’Hospitalet romandrà tancat al públic de l’1 al 5 de febrer.

  El CNL de l'Hospitalet romandrà tancat al públic de l'1 al 5 de febrer. No interrompem, però, la nostra activitat.

  CPNL > Organització

 10. L'AMPA de l’Escola Ernest Lluch i el CNL de l'Hospitalet inicien un grup de conversa

  El passat 21 de gener el CNL de l'Hospitalet i l'AMPA de l'Escola Ernest Lluch van iniciar un grup de conversa virtual, amb la participació de sis mares de l'escola.

  Llengua i cultura