Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. S'obren les inscripcions als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, amb noves modalitats i preus més reduïts

  - El període de matriculació és del 14 al 16 de setembre per a antics alumnes i els dies 17,18, 21, 22, 23, 24 i 25 de setembre per al públic en general

  - S'ofereixen més cursos gratuïts i matrícules més econòmiques com a resposta a la crisi

  - S'estableixen mesures de màxima seguretat per la pandèmia Covid-19, tant durant les inscripcions com en el desenvolupament dels cursos

  Cursos de català

 2. El Consorci per a la Normalització Lingüística examina més de 4.200 persones amb proves homologades els mesos de juny i juliol

  S'examinen 2.065 alumnes dels cursos de català que es van aturar a causa del confinament Els cursos del Parla.cat, oferts de manera extraordinària durant l'alerta sanitària, finalitzen amb 2.

  Cursos de català

 3. S'obre la inscripció amb tutor al Parla.cat

  El Consorci comença a reprendre els cursos en línia al Parla.cat (www.parla.cat) amb tutoria. Oferirà dos períodes d'inscripció a cursos intensius amb tutor per a tots els nivells en cada període.

  Cursos de català

 4. Els alumnes del curs B2 visiten la Biblioteca de Banyoles

  Els alumnes del curs B2 de Banyoles han aprofitat que fa poc han treballat la unitat 4 del llibre Passos per visitar la Biblioteca de Banyoles. 

  Cursos de català

 5. Comencen els 12 cursos del Servei Comarcal del Baix Empordà amb 220 alumnes inscrits

  Un total de 220 alumnes s'han inscrit als 12 cursos de català, organitzats pel Servei Comarcal de Català del Baix Empordà amb la col·laboració dels ajuntaments i de les àrees d'Acollida i Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Empordà. Els cursos es porten a terme als municipis de Castell-Platja d'Aro, Sta. Cristina d'Aro, Verges, Ullà, Mont-ras i Begur amb recursos propis i amb l'aportació de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania.

  Cursos de català

 6. Inici dels cursos de català

  Els cursos es duran a terme a Bordils, Cassà de la Selva i Llagostera. Hi ha també un curs de nivell C2, que es fa a la seu del Consell Comarcal del Gironès, i cursos en línia.

  Cursos de català

 7. L'oferta d'estiu a Olot inclou una altra edició del curs Novetats i canvis en la gramàtica i l'ortografia catalanes

  Un dels objectius del curs acadèmic 18/19 era donar a conèixer les novetats de la Gramàtica de l'IEC publicada el 2016. És per això que s'han anat oferint diverses edicions del curs Novetats i canvis en la gramàtica i l'ortografia catalanes, per les quals han passat moltes persones que treballen a l'Administració local.

  Cursos de català

 8. Alumnes del B2 visiten la Biblioteca comarcal

  La directora de la Biblioteca va explicar el funcionament de l'equipament als alumnes del curs B2 i els va fer una visita guiada per tots els serveis que els ofereix. 

  Cursos de català

 9. Comencen els cursos del Programa Aprèn.cat de Sant Feliu de Guíxols

  El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha encarregat al CPNL l'organització de 3 cursos de català presencials de nivell bàsic, per a persones a l'atur i inscrites al SOC de Palamós, amb l'objectiu que amb aquesta formació els sigui més fàcil trobar feina. El bàsic 1 va començar a finals d'abril, amb 14 persones inscrites, i està previst que el bàsic 3 acabi el 19 de juliol.

  Cursos de català

 10. Anem a comprar, amb els alumnes de bàsic 1 de la Bisbal

  No hi ha res millor que l'experiència per aprendre. Per això, els alumnes del bàsic 1 de la Bisbal van sortir la setmana passada a comprar a alguns comerços de la Bisbal. Verdures, fruites, carn i peix van ser l'objectiu. Pel camí, vam fer una aturada en una pastisseria per tastar les neules de Nadal. 

  Cursos de català