Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua [X]
 1. Trobades al pati de l'escola

  Un grup de mares de l'Escola Àgora del barri de Sant Narcís de Girona participen en el Voluntariat per la llengua. Cada divendres a la tarda es troben amb un voluntari al pati de l'escola per conversar en català. L'objectiu de les trobades és que les mares perdin la vergonya de parlar català i millorin la seva fluïdesa.

  Voluntariat per la llengua

 2. Un 67% més de voluntaris joves en el VxL gràcies a la campanya i l’exposició “Quan parles fas màgia”

  Des de l'octubre de l'any passat, la campanya "Quan parles fas màgia" del Voluntariat per la llengua (VxL) es fa visible per tot Catalunya a través d'una exposició protagonitzada per voluntaris i aprenents que formen part de parelles lingüístiques del programa.

  Voluntariat per la llengua

 3. El Voluntariat per la llengua del CNL de Girona participa a la taula rodona Endinsa’t al Compromís Social de la UdG

  Dijous 19 de novembre el programa Voluntariat per la llengua (VxL) va participar a la primera taula rodona emmarcada en el curs Endinsa't al Compromís Social que la Universitat de Girona (UdG) ha organitzat per als estudiants, amb l'objectiu de motivar-los a participar en activitats solidàries com a voluntaris.

  Voluntariat per la llengua

 4. Una aprenenta de Girona protagonitza una exposició sobre el Voluntariat per la llengua

  La Sofía Bazterrica és una aprenenta que participa en el Voluntariat per la lengua (VxL) a Girona i ha estat escollida per ser una de les protagonistes de l'exposició sobre el programa.

  Voluntariat per la llengua

 5. 385 nous inscrits al VxL arran de la campanya "Quan parles fas màgia"

  El Voluntariat per la llengua (VxL) ha iniciat una nova campanya de difusió del programa que inclou espots de televisió, falques de ràdio, corporis, una exposició itinerant en dos formats i imatges amb diferents continguts que es difonen a les xarxes socials amb l'etiqueta #QuanParlesFasMàgia.

  Voluntariat per la llengua

 6. La modalitat virtual del Voluntariat per la llengua creix durant la pandèmia i es consolida com un programa de llarga trajectòria

  El programa Voluntariat per la llengua (VxL) de la Direcció General de Política Lingüística, que gestiona territorialment el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i que té com a objectiu fer créixer el domini de l'ús oral del català, comença una nova temporada d'activitats amb la campanya de promoció "Quan parles fas màgia" i una nova imatge gràfica. La campanya vol incidir en la transformació personal que suposa per a aprenents i voluntaris practicar el català junts.

  Voluntariat per la llengua

 7. El nombre de parelles lingüístiques virtuals augmenta durant el confinament

  La pandèmia ha comportat l’augment de participants en la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua. Al Centre de Normalització Lingüística de Girona n'hi ha unes 40 en funcionament.

  Voluntariat per la llengua

 8. El VxL no s'atura

  El Consorci per a la Normalització Lingüística va haver d'interrompre totes les activitats presencials el 12 de març arran del decret d'estat d'alarma, tant les formatives com les que es fan fora de l'aula. També les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL) que estaven fent trobades presencials van haver d'aturar-se de manera immediata.

  Voluntariat per la llengua

 9. Vint-i-dues parelles lingüístiques s'afegeixen al Voluntariat per la llengua a Girona

  Una vintena de nous voluntaris ia prenents s’han unit a la família del VxL. S’han format 22 noves parelles lingüístiques que s’afegeixen a les més de 150 que estan en marxa des de l’octubre.

  Voluntariat per la llengua

 10. Voluntaris i aprenents participen en el càsting del VxL

  Voluntaris i aprenents de les comarques gironines van participar dimarts en el càsting per trobar els protagonistes del nou espot de la campanya del Voluntariat per la llengua.

  Voluntariat per la llengua