Notícies

Filtres aplicats

 • Territori: SLC de Girona [X]
 1. Èxit de participació en la 6a edició de l'Endevina-la a Girona

  300 persones de totes les edats hi han participat i han desxifrat algun dels 36 jeroglífics que es podien trobar a establiments que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua (VxL)

  Llengua i cultura

 2. La Xarxa TV ha fet un reportatge del Mural de les llengües d'Olot

  La Xarxa de Comunicació Local és una plataforma multimèdia que dona suport a l’audiovisual local, i es va crear el 2012. Treballa en coordinació directa amb 489 televisions i 135 ràdios locals. Els continguts es dissenyen conjuntament i són accessibles directament quan s’emeten o a la carta.

  La Xarxa ha fet un reportatge sobre el Mural de les llengües d’Olot que podeu veure aquí: https://player.instantvideocloud.net/#/embed/b5e9d8eb7f/f9529145-ff49-c94a-2487-55040c5a7612

  Acolliment , Llengua i cultura

 3. Inaugurada l'exposició "Quan parles fas màgia" al GEIEG Sant Ponç

  Ahir es va inaugurar l'exposició "Quan parles fas màgia", que es pot visitar fins al 26 de febrer al vestíbul del GEIEG Sant Ponç.

  Voluntariat per la llengua

 4. Una campanya per donar a conèixer el vocabulari propi de les Fires de Sant Narcís

  L'Ajuntament engega una campanya per donar a conèixer el vocabulari propi de les Fires de Sant Narcís

  La proposta, que inclou material adreçat tant als infants com als adults, compta amb el suport del Servei Local de Català de Girona

  Llengua i cultura

 5. Visita guiada a Girona

  El 24 i 25 d'octubre alumnes de nivells Bàsic 1 i Bàsic 2 dels cursos de català de Girona van gaudir d'una  visita guiada al Barri Vell de la ciutat.

  Cursos de català

 6. Setanta parelles lingüístiques donen el tret de sortida a una nova edició del VxL a Girona

  Ahir es va presentar una nova edició del Voluntariat per la llengua a la ciutat de Girona. Voluntaris i aprenents es van reunir a la Casa de Cultura per conèixer la seva parella lingüística

  Voluntariat per la llengua

 7. Grup de conversa amb alumnes de l'Escola d'Adults a Girona

  Avui s'ha posat en marxa un grup de conversa amb alumnes del Centre de Formació d'Adults Nou de Girona. L'objectiu és millorar el català oral.

  Voluntariat per la llengua

 8. Visita als horts del Barri Vell de Girona

  Voluntaris i aprenents de Girona han visitat aquest matí els horts del Barri Vell, situats a la plaça Federico Fellini. La iniciativa es va posar en marxa fa un any i té com a objectiu recuperar espais del barri per a horts comunitaris.

  Voluntariat per la llengua

 9. La cançó, protagonista dels cartells de la vuitena edició de Girona, mots i Flors

  Els aparadors de comerços i equipaments de la ciutat exposaran els cartells des del 23 d'abril fins al 15 de maig, amb lletres de grups i artistes dels Països Catalans. S’ha creat una llista a Spotify amb totes les cançons que il·lustren els cartells. 

  Llengua i cultura

 10. Les parelles lingüístiques de Girona visiten una exposició sobre surrealisme

  Dijous a la tarda un grup de voluntaris i aprenents van visitar l'exposició "Objectes de desig" al Caixa Fòrum de Girona. És la primera activitat lúdica que s'organitza després de gairebé dos anys d'aturada per la pandèmia.

  Voluntariat per la llengua