Notícies

Filtres aplicats

 • Territori: SLC de Girona [X]
 1. L'exposició "Quan parles fas màgia" a Girona

  L'exposició "Quan parles fas màgia" arriba per primer cop a terres gironines, a la biblioteca Carles Rahola de Girona. La mostra és un repàs pels 17 anys de vida del programa, en els quals s'han format més de 160.000 parelles lingüístiques.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 2. Trobades al pati de l'escola

  Un grup de mares de l'Escola Àgora del barri de Sant Narcís de Girona participen en el Voluntariat per la llengua. Cada divendres a la tarda es troben amb un voluntari al pati de l'escola per conversar en català. L'objectiu de les trobades és que les mares perdin la vergonya de parlar català i millorin la seva fluïdesa.

  Voluntariat per la llengua

 3. Una aprenenta de Girona protagonitza una exposició sobre el Voluntariat per la llengua

  La Sofía Bazterrica és una aprenenta que participa en el Voluntariat per la lengua (VxL) a Girona i ha estat escollida per ser una de les protagonistes de l'exposició sobre el programa.

  Voluntariat per la llengua

 4. Comença a Girona la 3a edició de l'Endevina-la, el joc de llengua del VxL obert a tota la ciutadania

  Avui es posa en marxa l’Endevina-la, el joc de llengua amb els establiments que col·laboren amb el Voluntariat per la llengua a la ciutat de Girona. Hi pot participar tota la ciutadania i hi ha temps fins al 29 de març.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 5. Vint-i-dues parelles lingüístiques s'afegeixen al Voluntariat per la llengua a Girona

  Una vintena de nous voluntaris ia prenents s’han unit a la família del VxL. S’han format 22 noves parelles lingüístiques que s’afegeixen a les més de 150 que estan en marxa des de l’octubre.

  Voluntariat per la llengua

 6. Participants del VxL de Girona coneixen el barri de Sant Narcís

  Les parelles lingüístiques de Girona han conegut el barri de Sant Narcís de la mà de la Maria, una voluntària per lllengua del barri de tota la vida, i la Carme, presidenta de l’Associació de Veïns. Han pogut conèixer millor la història i l’arquitectura característica d’uns dels barris més emblemàtics de la ciutat.

  Voluntariat per la llengua > Activitats