Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Activitats [X]
 1. Matrícula oberta als clubs de lectura virtuals 'En català, llegim i parlem' del CNL de Badalona i Sant Adrià

  Continuen les ganes de llegir i de conversar en el tercer trimestre del curs 2021-2021 dels Clubs de lectura conduïts per persones voluntàries.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 2. Acte de presentació del VxL a Òmnium Cultural de Badalona

  “Vols fer créixer el català? Fes-te voluntari per la llengua”: una crida per augmentar la família del Voluntariat per la llengua.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 3. Èxit del primer Club de Lectura Fàcil virtual del CNL de Badalona i Sant Adrià

  Aquest dimarts a la tarda va tenir lloc la prova pilot d'un club de lectura destinat a persones que estan aprenent el català en forma de tertúlia en línia. El grup de lectors inscrits va comentar el llibre de lectura fàcil Contes de Canterbury, de Geoffrey Chaucer.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 4. Taller de melmelades amb voluntaris, aprenents, lectors...

  Un grup de 18 persones va aprendre a fer melmelades amb l’Edit, de l'Escola de Natura Angeleta Ferrer.  Primer, una part teòrica per aprendre els ingredients bàsics, els mètodes de conservació i els tipus de fruites i verdures.

  Voluntariat per la llengua > Activitats

 5. "Caminem en català" per al primer trimestre de l'any

  Oferim un espai de pràctica lingüística als alumnes dels cursos de català, als aprenents del Voluntariat per la llengua i a la resta d’usuaris del CNL mitjançant una activitat lúdica i saludable: unes passejades tranquil·les a Badalona i a Sant Adrià de Besòs prenent com a punt de partida el pont del Petroli.

  Voluntariat per la llengua > Activitats