Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Administració pública [X]
 1. El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf impulsa un Pla de millora de l’atenció dels usuaris en català, amb el suport del CPNL

  Administració pública CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

  El Pla parteix de la premissa que compartir la llengua dels pacients i usuaris en general ajuda a oferir un servei millor

 2. Hem conegut nous recursos sobre terminologia de la salut en català, Hospital de Mollet del Vallès

  Administració pública, Assessorament lingüístic CNL del Vallès Oriental

  La primera sessió sobre terminologia mèdica en català per a professionals de la salut ha permès familiaritzar-nos amb els recursos lingüístics i terminològics en llengua catalana de què disposa aquest col·lectiu i presentar la Societat del Diccionari Enciclopèdic de Medicina.

 3. Sessió de sensibilització lingüística al Consell Comarcal de l’Alt Urgell

  Sensibilització, Administració pública CNL de Lleida

  La setmana passada es va dur a terme aquest taller, dedicat al personal de l'Administració local per reflexionar sobre la importància de la comunicació en català amb els usuaris.

 4. Sessions de sensibilització lingüística per al personal del Consell Comarcal de l’Urgell

  Sensibilització, Administració pública CNL de Lleida

  Un total de 24 treballadors han participat en les dues sessions impartides aquesta setmana a l'ens comarcal

 1. Es presenten els serveis del CPNL a la Comissió Representativa del PEE de Figueres

  Administració pública CNL de Girona

  En el marc de la col·laboració amb el Pla educatiu d’entorn de la ciutat, la responsable tècnica de l’Oficina de Català de Figueres va exposar tots els serveis que ofereix el CPNL .

 2. El Pla d'actuació per la llengua al Camp de Tarragona i el Baix Penedès treballarà per millorar la situació del català d'aquest territori

  Administració pública CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

  · La consellera de Cultura ha participat en la presentació del pla, impulsat conjuntament amb la Diputació de Tarragona i els municipis de Botarell, Constantí, El Vendrell, Montbrió del Camp, Reus, Tarragona, Torredembarra i Valls · Garriga ha posat en valor el consens assolit amb els municipis "a partir de la diversitat política" perquè "el català és de tothom, pensem com pensem i vinguem d'on vinguem".

 3. L'OC de la Llagosta participa en la sessió formativa del Mòdul C per a nouvinguts

  Acolliment , Administració pública CNL del Vallès Oriental

  L'Oficina de Català de la Llagosta participa en la sessió formativa "Mòdul C. Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic" que l'Ajuntament de la Llagosta organitza per als usuaris de l'àmbit de Nova Ciutadania.

 4. L’Hospital de Figueres acull l'exposició "Quan parles fas màgia"

  Administració pública CNL de Girona

  Consultes Externes de l'Hospital de Figueres acull del 9 al 26 de maig l'exposició "Quan parles fas màgia", que vol animar els usuaris i professionals de la sanitat pública a afegir-se al programa Voluntariat per la llengua.

 1. Reconeixement del Districte de Gràcia a la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona per la seva trajectòria de divulgació i promoció de la llengua catalana

  Administració pública, CPNL CNL de Barcelona

  Ahir 28 d'abril, a les 18.30, es van atorgar els premis Vila de Gràcia 2021, al Centre Artesà Tradicionàrius

 2. Sessió de sensibilització al Consell Comarcal de la Noguera

  Administració pública, Sensibilització CNL de Lleida

  L'objectiu d’aquesta sessió era reflexionar sobre la importància de l'ús del català i conscienciar-ne els professionals de l’Administració.

 3. El CNL de Tarragona ha participat a 191 processos de selecció de personal durant el 2021

  Administració pública CNL de Tarragona

  L'assistència als tribunals de processos de selecció de personal a les administracions és un dels serveis més consolidats del CPNL

 4. L’Oficina de Català de Figueres ha promogut una edició del Seminari sobre les aportacions de la nova gramàtica de l’IEC per al personal de l’Ajuntament de Figueres

  Administració pública CNL de Girona

  El seminari, de modalitat virtual, s'ha fet en quatre sessions els dies 15, 22 i 29 de novembre i 13 de desembre, de 9.30 a 10.30, i l'ha impartit professorat del grup de treball sobre les novetats de la GIEC del Consorci per a la Normalització Lingüística: Imma Sas (CNL de Sabadell), Roger Vilà (SCC de la Selva) i Dolors Barceló (OC de Figueres), que han col·laborat en aquest projecte.

 1. Llenguatge inclusiu a les administracions municipals del Pallars Jussà

  Administració pública, Administració pública, Assessorament lingüístic CNL de Lleida

  El Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català, va oferir a les administracions municipals de la comarca una píndola formativa sobre llenguatge inclusiu.

 2. Llenguatge inclusiu a les administracions municipals del Pallars Jussà

  Administració pública, Administració pública, Assessorament lingüístic CNL de Lleida

  El Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català, va oferir a les administracions municipals de la comarca una píndola formativa sobre llenguatge inclusiu.

 3. El Consell Comarcal del Pallars Jussà promociona l'ús del llenguatge inclusiu i no sexista entre la plantilla

  Administració pública CNL de Lleida

  El 24 de setembre es va portar a terme la sessió formativa "Llenguatge inclusiu i no sexista" al Consell Comarcal del Pallars Jussà, en el marc de les accions programades en el Pla d'igualtat d'oportunitats de l'ens.

 4. S'intensifica la col·laboració amb el Consell Comarcal del Segrià

  Administració pública CNL de Lleida

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida i el president del Consell Comarcal del Segrià, el Sr. David Massot, s'han reunit aquesta setmana per encarar l'inici del curs.

 1. L’Ajuntament de Torelló s’adhereix al Consorci per a la Normalització Lingüística com a membre de ple dret

  Administració pública, CPNL Serveis Centrals

  El conveni d'adhesió referma la col·laboració del CPNL i l'Ajuntament de Torelló en tots aquells aspectes que tinguin com a finalitat la normalització, l'ús i la difusió de la llengua catalana .

 2. L’Ajuntament de Torelló s’adhereix al Consorci per a la Normalització Lingüística com a membre de ple dret

  Administració pública, CPNL CNL d'Osona

  El Consorci per a la Normalització Lingüística ratifica i consolida la col·laboració de l'Ajuntament de Torelló a través de la signatura del conveni d'adhesió i ja compta amb 137 administracions públiques coordinades amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana.

 3. Fi de temporada de l’espai radiofònic del SLC de Sant Cugat a Cugat Mèdia, ‘L’anell al dit’

  Administració pública CNL Vallès Occidental 3

  En una temporada atípica que a diferència d'altres anys no s'inicià fins al gener, el veterà programa ha completat el 7è curs en antena reconvertit enguany a format podcast i més dinàmic que mai.

 4. El Govern aprova la reestructuració del Departament de Cultura amb la innovació, la cultura digital i la política lingüística com a prioritats governamentals

  Administració pública CNL El Prat de Llobregat

  El Departament crea la nova Direcció General d'Innovació i Cultura Digital per modernitzar el sector i consolidar Catalunya com un actor tecnològic i cultural de referència internacional La Direcció General de Política Lingüística augmenta el rang i es converteix en la Secretaria de Política Lingüística per destacar la llengua com a prioritat governamental La Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural assumeix les funcions de Presidència i s'encarrega de tractar amb les cases regionals a Catalunya La Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques, modifica la seva denominació i torna a ser la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques .

 1. 1
 2. 2