Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Administració pública [X]
 1. El Govern aprova destinar 1,5 milions d'euros al Consorci per a la Normalització Lingüística

  Administració pública CNL de les Terres de l'Ebre

  El fons permetrà atendre les conseqüències socials de la Covid-19 estenent la gratuïtat als cursos de nivell Bàsic del primer trimestre del curs 2020-2021 i reduint un 34% la resta de preus.

 2. El Servei Local de Català de Martorell reprèn l'atenció presencial al públic amb mesures preventives i de seguretat

  Administració pública CNL Ca n'Ametller

  La cita prèvia serà indispensable per a rebre l'atenció presencial a l'edifici municipal del Complex Educatiu en horari de 9 a 1 h del matí A través del web del CNL Ca n'Ametller i de les xarxes socials es podrà seguir l'obertura gradual de serveis i oficines .

 3. El Centre de la Normalització Lingüística Ca n'Ametller reprèn l'atenció presencial al públic a Molins de Rei amb mesures preventives i de seguretat

  Administració pública CNL Ca n'Ametller

  La cita prèvia serà indispensable per rebre l'atenció presencial a l'edifici municipal de la Federació Obrera en horari de 9 a 1 h del matí A través del web del CNL Ca n'Ametller i de les xarxes socials es podrà seguir l'obertura gradual de serveis i oficines .

 4. Contenció COVID-19

  Administració pública CNL de Terrassa i Rubí

  D'acord amb les instruccions que estableix el Govern davant de la pandèmia del Coronavirus COVID-19, des del Consorci per a la Normalització Lingüística estem treballant per d'adoptar les mesures oportunes per tal de minimitzar els efectes sobre la salut dels nostres treballadors i usuaris.

 1. Es cancel·len totes les classes presencials del CPNL

  Administració pública > Salut CNL de Barcelona

  L’atenció al públic presencial també queda anul·lada fins a nou avís. 

 2. Més d’un centenar de treballadors de nou ajuntaments no consorciats de la comarca han participat a la sessió sobre la nova gramàtica i ortografia de la llengua catalana

  Des de mitjan novembre de 2019, el Servei Comarcal de Català ofereix al personal tècnic i administratiu dels ajuntaments no consorciats i del Consell Comarcal la sessió 'Novetats i canvis de l'Ortografia i la Gramàtica de la llengua catalana'.

 3. Sessió 'Novetats i canvis de l'Ortografia i la Gramàtica de la llengua catalana' a l'Ajuntament de Granollers

  Administració pública CNL del Vallès Oriental

  El Servei Local de Català de Granollers ha dut a terme quatre sessions de formació, adreçades al personal tècnic i administratiu de l’Ajuntament de Granollers, per donar a conèixer les característiques principals de la nova gramàtica (GIEC) i la nova ortografia (OIEC) des d’un punt de vista teòric i pràctic.

 4. Català 100% accessible

  Administració pública > Administració local CNL de Barcelona

  El passat dimecres 11 de desembre el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona va formar part d'un itinerari 100% accessible pel barri Gòtic, que reivindica els comerços que aposten per un model de ciutat integradora i inclusiva.

 1. Sessió sobre llenguatge igualitari per als ajuntaments de la Ribera d'Ebre

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  El Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre va impartir una activitat formativa sobre els usos del llenguatge administratiu no androcèntric, el divendres 13 de desembre, de les 12 h a les 14 h, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

 2. Taller sobre estratègies per a un ús igualitari de la llengua a l'Urgell

  Administració pública > Administració local CNL de Lleida

  Personal del Consell Comarcal de l'Urgell va assitir ahir a una sessió de dues hores  sobre els recursos per visibilitzar més les dones en el llenguatge administratiu i evitar usos androcèntrics o que pertetuïn estereotips de gènere.

 3. Cursos per al personal de l'Administració local al Pla de l'Estany

  Administració pública > Administració local CNL de Girona

  Durant els mesos de setembre, novembre i desembre, el Servei Comarcal de Català, en col·laboració amb la Diputació de Girona, du a terme dues propostes formatives en llengua catalana a la seu del Consell Comarcal del Pla de l'Estany.

 4. Hem participat a la fira de serveis educatius de l'Ajuntament de Badalona

  Administració pública > Administració local CNL de Badalona i Sant Adrià

  Com cada any, la inauguració del curs acadèmic inclou una fira de serveis i productes en què el CNL de Badalona i Sant Adrià hi ha tingut un estand per mostrar a la comunitat educativa del territori els materials i l'oferta de serveis que poden ser d'interès tant per al professorat com per a l'alumnat de Badalona.

 1. Sessió de llenguatge administratiu igualitari a l'Ajuntament de Tortosa

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  El dia 14 de febrer de 2019 va tindre lloc una sessió sobre llenguatge administratiu igualitari adreçada al personal de l'Ajuntament de Tortosa, amb l'assistència d'una dotzena de treballadors i funcionaris de la institució.

 2. Sessió sobre llenguatge administratiu igualitari per al personal del Consell Comarcal del Montsià

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  El Servei Comarcal de Català del Montsià va impartir una activitat formativa sobre els usos del llenguatge administratiu no androcèntric,  el  dijous 15 de novembre, de les 9.

 3. Constitució del nou Consell de Centre del CNL de Badalona i Sant Adrià

  Administració pública > Administració local CNL de Badalona i Sant Adrià

  El dia 13 de novembre es va portar a terme un Consell de Centre per elegir el nou president per al nou període, arran dels canvis en la direcció de l'Ajuntament de Badalona.

 4. Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC a Montcada Comunicació

  Administració pública > Administració local CNL Vallès Occidental 3

  Aquest mes de juliol, un total de 10 periodistes de Montcada Comunicació han assitit al curs Novetats i canvis de la Gramàtica i l'Ortografia organitzat pel Servei Local de Català de Montcada i Reixac.

 1. L'assessorament en proves de selecció de personal de l'Administració local, un servei cada cop més usat

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  Cada cop és més habitual que les administracions locals del territori sol·licitin l'assessorament del Consorci a l'hora d'organitzar els seus processos selectius, bé siguin concursos, oposicions, borses de treball, etc.

 2. Sessió sobre llenguatge administratiu igualitari per al personal del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  El Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre va impartir una activitat formativa sobre els usos del llenguatge administratiu no androcèntric, el divendres 13 d'abril, de les 13 h a les 15 h, a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre.

 3. Arrenca l'Escola d'Humanitats de Cornellà

  Administració pública > Administració local CNL de Cornellà de Llobregat

  Es posa en marxa el projecte de l'Escola d'Humanitats de Cornellà per promoure valors com la igualtat, perspectiva de gènere, pensament crític i accés universal a les arts i pensament.

 4. Una cinquantena de treballadors i càrrecs electes de l'Ajuntament de Tortosa es formen en llenguatge igualitari

  Administració pública > Administració local CNL de les Terres de l'Ebre

  El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha format durant el 2017 un total de 53 treballadors i càrrecs electes de l'Ajuntament de Tortosa en llenguatge administratiu igualitari.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5