Totes les notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Administració pública [X]
 1. L'OC de la Llagosta participa en la sessió formativa del Mòdul C per a nouvinguts

  Acolliment , Administració pública CNL del Vallès Oriental

  L'Oficina de Català de la Llagosta participa en la sessió formativa "Mòdul C. Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic" que l'Ajuntament de la Llagosta organitza per als usuaris de l'àmbit de Nova Ciutadania.

 2. L’Hospital de Figueres acull l'exposició "Quan parles fas màgia"

  Administració pública CNL de Girona

  Consultes Externes de l'Hospital de Figueres acull del 9 al 26 de maig l'exposició "Quan parles fas màgia", que vol animar els usuaris i professionals de la sanitat pública a afegir-se al programa Voluntariat per la llengua.

 3. Reconeixement del Districte de Gràcia a la Delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi del CNL de Barcelona per la seva trajectòria de divulgació i promoció de la llengua catalana

  Administració pública, CPNL CNL de Barcelona

  Ahir 28 d'abril, a les 18.30, es van atorgar els premis Vila de Gràcia 2021, al Centre Artesà Tradicionàrius

 4. Sessió de sensibilització al Consell Comarcal de la Noguera

  Administració pública, Sensibilització CNL de Lleida

  L'objectiu d’aquesta sessió era reflexionar sobre la importància de l'ús del català i conscienciar-ne els professionals de l’Administració.

 1. El CNL de Tarragona ha participat a 191 processos de selecció de personal durant el 2021

  Administració pública CNL de Tarragona

  L'assistència als tribunals de processos de selecció de personal a les administracions és un dels serveis més consolidats del CPNL

 2. L’Oficina de Català de Figueres ha promogut una edició del Seminari sobre les aportacions de la nova gramàtica de l’IEC per al personal de l’Ajuntament de Figueres

  Administració pública CNL de Girona

  El seminari, de modalitat virtual, s'ha fet en quatre sessions els dies 15, 22 i 29 de novembre i 13 de desembre, de 9.30 a 10.30, i l'ha impartit professorat del grup de treball sobre les novetats de la GIEC del Consorci per a la Normalització Lingüística: Imma Sas (CNL de Sabadell), Roger Vilà (SCC de la Selva) i Dolors Barceló (OC de Figueres), que han col·laborat en aquest projecte.

 3. Llenguatge inclusiu a les administracions municipals del Pallars Jussà

  Administració pública, Administració pública, Assessorament lingüístic CNL de Lleida

  El Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català, va oferir a les administracions municipals de la comarca una píndola formativa sobre llenguatge inclusiu.

 4. Llenguatge inclusiu a les administracions municipals del Pallars Jussà

  Administració pública, Administració pública, Assessorament lingüístic CNL de Lleida

  El Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració del Servei Comarcal de Català, va oferir a les administracions municipals de la comarca una píndola formativa sobre llenguatge inclusiu.

 1. El Consell Comarcal del Pallars Jussà promociona l'ús del llenguatge inclusiu i no sexista entre la plantilla

  Administració pública CNL de Lleida

  El 24 de setembre es va portar a terme la sessió formativa "Llenguatge inclusiu i no sexista" al Consell Comarcal del Pallars Jussà, en el marc de les accions programades en el Pla d'igualtat d'oportunitats de l'ens.

 2. S'intensifica la col·laboració amb el Consell Comarcal del Segrià

  Administració pública CNL de Lleida

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Lleida i el president del Consell Comarcal del Segrià, el Sr. David Massot, s'han reunit aquesta setmana per encarar l'inici del curs.

 3. L’Ajuntament de Torelló s’adhereix al Consorci per a la Normalització Lingüística com a membre de ple dret

  Administració pública, CPNL Serveis Centrals

  El conveni d'adhesió referma la col·laboració del CPNL i l'Ajuntament de Torelló en tots aquells aspectes que tinguin com a finalitat la normalització, l'ús i la difusió de la llengua catalana .

 4. L’Ajuntament de Torelló s’adhereix al Consorci per a la Normalització Lingüística com a membre de ple dret

  Administració pública, CPNL CNL d'Osona

  El Consorci per a la Normalització Lingüística ratifica i consolida la col·laboració de l'Ajuntament de Torelló a través de la signatura del conveni d'adhesió i ja compta amb 137 administracions públiques coordinades amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana.

 1. Fi de temporada de l’espai radiofònic del SLC de Sant Cugat a Cugat Mèdia, ‘L’anell al dit’

  Administració pública CNL Vallès Occidental 3

  En una temporada atípica que a diferència d'altres anys no s'inicià fins al gener, el veterà programa ha completat el 7è curs en antena reconvertit enguany a format podcast i més dinàmic que mai.

 2. El Govern aprova la reestructuració del Departament de Cultura amb la innovació, la cultura digital i la política lingüística com a prioritats governamentals

  Administració pública CNL El Prat de Llobregat

  El Departament crea la nova Direcció General d'Innovació i Cultura Digital per modernitzar el sector i consolidar Catalunya com un actor tecnològic i cultural de referència internacional La Direcció General de Política Lingüística augmenta el rang i es converteix en la Secretaria de Política Lingüística per destacar la llengua com a prioritat governamental La Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural assumeix les funcions de Presidència i s'encarrega de tractar amb les cases regionals a Catalunya La Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques, modifica la seva denominació i torna a ser la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques .

 3. Política Lingüística posa a disposició de tots els municipis de Catalunya una nova eina per al foment del català

  Administració pública CNL de Barcelona

  #Català947 és un projecte de dades obertes que té com a objectiu reforçar la cooperació amb els ens locals i el territori, i enfortir les polítiques públiques en matèria lingüística.

 4. Formació sobre llenguatge inclusiu i no sexista a l'Ajuntament d'Ulldecona

  Administració pública CNL de les Terres de l'Ebre

  Els dies 11 i 12 de març de 2021 va tindre lloc una sessió sobre llenguatge inclusiu i no sexista adreçada al personal de l'Ajuntament d'Ulldecona, amb l'assistència de vint-i-cinc treballadors d'aquest ens local.

 1. Finalitza la formació de català de 2020 organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística a sanitaris residents

  Administració pública Serveis Centrals

  Amb els cursos, els alumnes s'inicien en la conversa en català i aprenen actituds lingüístiques adequades en l'atenció als pacients Els cursos, organitzats amb el Departament de Salut, han tingut 238 alumnes, i tindran noves edicions al febrer i al juny .

 2. Finalitza la formació de català de 2020 organitzada pel Consorci per a la Normalització Lingüística a sanitaris residents

  Administració pública CNL de Barcelona

  Amb els cursos, els alumnes s'inicien en la conversa en català i aprenen actituds lingüístiques adequades en l'atenció als pacients Els cursos, organitzats amb el Departament de Salut, han tingut 238 alumnes, i tindran noves edicions al febrer i al juny .

 3. La Regidoria de Política Lingüística promou dues accions formatives per al bon ús del català entre el personal de l'Ajuntament de Reus

  Administració pública CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

  El CNL de l’Àrea de Reus imparteix un seminari sobre “Llenguatge igualitari i no sexista” i un sobre “La nova gramàtica”, aquest darrer amb la col·laboració del CNL de Sabadell i del CNL de Girona.

 4. Es constitueix el nou Consell de Centre del CNL de Badalona i Sant Adrià

  Administració pública CNL de Badalona i Sant Adrià

  El dia 20 de novembre es va portar a terme el primer Consell de Centre d'aquest curs i es va constituir amb la designació de la nova presidenta del nou període, escollida arran dels canvis en la direcció de l'Ajuntament de Badalona.

 1. 1
 2. 2