Prop de 800 butlletes participen en el concurs Propera Parada, Mollet!

CNL del Vallès Oriental

CPNL

La parada de Sant Jordi es converteix en una estació amb molts visitants

L’ estació del Servei de Català de Mollet es va traslladar ahir al pla de les Pruneres. Els visitants van poder tenir informació dels cursos de català per a adults que es faran aquest juliol, del programa Voluntariat per la llengua (parelles lingüístiques), del servei d’assessorament que s’ofereix, dels comerços aprenents i algun nen i nena que va visitar-nos amb l’escola va reconèixer la Queta dels cartells i ens va dir que també la tenien al centre.

La visita convidava a participar en el concurs Propera Parada: Mollet, un concurs sobre preguntes de llengua i de coneixement de Mollet, relacionades amb la celebració dels 170 anys de l’arribada del tren a Mollet del Vallès, dels 75 anys del Mercat Vell i dels 25 anys del Museu Abelló, una celebració del barri de l’Estació de França.

Preguntes de llengua relacionades amb el ferrocarril, com què vol dir que un projecte descarrila, estar com un tren, tren de vida o tenir-ne per parar un tren, per exemple; relacionades amb el Mercat com: què vol dir vendre fum, vendre’s l’ànima, vendre-li la moto a algú o relacionades amb el Museu: d’on ve la paraula museu; què vol dir haver-n’hi una col·lecció eren alguns dels enigmes al costat de preguntes relacionades amb el coneixement del barri o de la ciutat, com amb quins noms populars es coneix l’Estació de Mollet-Sant Fost o de Mollet Santa Rosa o quantes estacions hi ha a Mollet, per exemple.

Les butlletes van anar omplint l’urna fins que l’estació es va tancar. Tots els visitants, saben, però, que trobaran el Servei de Català al carrer del Comte d’Urgell, 26, si necessiten qualsevol altra informació.

El sorteig del concurs es farà avui dimecres, 24 d’abril, i l’entrega de premis es farà demà dijous, 25 d’abril, a les 12 h, al Mercat Municipal.

L’estació del Servei de Català de Mollet era un dels punts de l’estand institucional format per la Biblioteca Can Mulà-Jordi Solé Tura, el Centre d’Estudis Molletans, el Museu Abelló i el projecte Fem vincles (barri de l’Estació de França).

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?