Víctor Grau Ferrer, nou president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

CNL de les Terres de l'Ebre

CPNL

Grau és el segon tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Tortosa

El Consell del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), un dels 22 centres del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha escollit nova presidència per al mandat 2023-2027, càrrec que ha recaigut en Víctor Grau Ferrer, segon tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Tortosa, en qualitat de representant de l'ens local consorciat més gran del Centre.

El Consell és l'òrgan de govern local del CNLTE i té la finalitat de promoure les activitats i les iniciatives locals en matèria de política lingüística. Hi tenen representació amb dret a vot la Secretaria de Política Lingüística i el Departament d'Educació de la Generalitat i els representants de l'Ajuntament de Tortosa i dels consells comarcals del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta.

El CPNL és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de l’Administració local del país amb l'objectiu de facilitar el coneixement, l'ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.

Vols compartir aquesta notícia?