El Consorci per a la Normalització Lingüística obre la inscripció dels cursos de català del segon trimestre 2023-2024

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Cursos de català

Les inscripcions seran del 19 al 21 de desembre i les proves de nivell s'han de demanar abans

Del 19 al 21 de desembre, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període d'inscripció als cursos de català per a adults per al segon trimestre del curs 2023-2024. Concretament, el 19 de desembre s'inscriuran als cursos els alumnes preferents (antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els últims 12 mesos) i el 20 i 21 de desembre s'hi matricularà la resta de persones que tinguin interès a aprendre català. Es tracta de cursos per aprendre o perfeccionar el català, des del nivell A1 fins al C1, en modalitats tant presencials com en línia. L'oferta detallada sobre els cursos, les localitats i els horaris es pot consultar al cercador web.

Les inscripcions es podran fer presencialment, a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu de Catalunya, o bé en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català.

Abans de fer la inscripció, les persones que no hagin fet un curs al CPNL i que no puguin acreditar tenir coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell per determinar quin curs és el més indicat per a elles. Es pot sol·licitar en línia a la plataforma d'inscripcions o presencialment als centres de normalització lingüística.

Cohesió social
El CPNL és un ens del sector públic format per la Generalitat de Catalunya i 137 administracions públiques (ajuntaments, consells comarcals i diputacions) que té l'objectiu de facilitar el coneixement i l'ús del català a la població adulta i la promoció territorial de la llengua.

Adscrit a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, per mitjà de la Secretaria de Política Lingüística, actualment disposa d'una xarxa territorial de 22 centres de normalització lingüística i 146 punts d'atenció arreu de Catalunya. El treball en xarxa i el compromís de les diverses institucions que en formen part, fan del CPNL un actor molt rellevant per a la cohesió social a Catalunya.

Vols compartir aquesta notícia?