La Papereria Enric de Montornès renova la seva adhesió a la campanya Tot Joc

CNL del Vallès Oriental

Oci en català

Aquest comerç de Montornès, amb la seva oferta modesta de llibres joc, puzles i joguines educatives, també fomenta el joc en català

La Llibreria Papereria Enric de Montornès forma part de la xarxa de 461 establiments, 46 dels quals són comerços del Vallès Oriental, que estan adherits al programa Tot Joc. Aquest cormerç, ara per ara, és l’únic del municipi què ofereix joguines en català.

L’oferta de joguines d’aquesta llibreria papereria se centra sobretot en llibre jocs, puzles jocs, jocs de cartes… joguines educatives per fomentar l’aprenentatge, la lectura, la creativitat... En aquest comerç trobem oferta de productes de la casa Bruño, Combel, Cruïlla, El cel i la nansa, Susaeta, la Galera… contes amb joguina, contes amb peces, contes retallables… 

Totjoc és el programa del Consorci per a la Normalització Lingüística que promou el joc i la joguina en català. Els tres objectius principals d’aquest programa són: fomentar l’ús del català a través del joc, donar a conèixer a la ciutadania l’oferta de jocs i joguines en català que hi ha al mercat i col·laborar amb empreses del sector perquè incorporin el català als seus productes.

El programa Tot joc té un cercador de jocs que ens pot ajudar a trobar el joc que necessitem filtrant per categoria, fabricant, edat...; també hi trobareu un canal de Youtube amb videotutorials i curiositats, una base de dades sobre videojocs en català i una agenda d’activitats vinculades al jocs. Aquest cercador conté ara mateix unes 1088 entrades, tot i que la xifra encara podria pujar més ja que aquests dies s’està actualitzant. 

   

Vols compartir aquesta notícia?