Les inscripcions dels cursos intensius de català del CNL de l'Hospitalet seran el 27 i 28 de juny

CNL de l'Hospitalet

Cursos de català

El CPNL iniciarà les inscripcions als cursos de català d'estiu, els dies 27 i 28 de juny. Els cursos es desenvoluparan en format intensiu durant aquest estiu. Les inscripcions seran preferentment en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català, des del dimarts 27, a les 9 h, fins al dimecres 28, a les 20 h.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) iniciarà les inscripcions als cursos de català d'estiu, els dies 27 i 28 de juny. Els cursos es desenvoluparan en format intensiu durant aquest estiu. Les inscripcions seran preferentment en línia. Es podran formalitzar mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català, des del dimarts 27, a les 9 h, fins al dimecres 28, a les 20 h. També es pot acudir presencialment a l'oficina del CNL de l'Hospitalet, al carrer Mare de Déu de la Mercè, 20. L'horari d'atenció presencial serà dimarts 27 de juliols, de 9.30 a 13.30 h i de 15.30 a 19.30 h, i dimecres 28 de juliol, de 9.30 a 13.30 h.

Els cursos d'estiu, en modalitat presencial, són dels nivells inicial i bàsic i intensius. S’inicien el dia 3 de juliol i acaben el 26 de juliol. Les persones interessades poden consultar l’oferta de cursos al cercador web.

Amb l'objectiu de millorar l'experiència de l'usuari, s'ha redissenyat la pàgina d'inscripcions del web del CPNL per fer més entenedor el procés d'inscripció i s'han afegit dues guies de suport: una guia sobre com determinar en nivell i una guia per a la inscripció, que recullen els dubtes més freqüents dels usuaris.

Els 22 centres de normalització lingüística que formen el CPNL també han començat a preparar l'oferta de cursos de català de tots els nivells, que s'iniciaran el mes de setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2023-2024. Les dates exactes es publicaran pròximament al web del CNL i a les xarxes socials.

Vols compartir aquesta notícia?