Les inscripcions dels cursos intensius de català del CNL Montserrat seran el 27 i 28 de juny

CNL Montserrat

Cursos de català

El CNL Montserrat ofereix un total de més de vuit cursos del nivell inicial i bàsic, en modalitat presencial, a les localitats d'Igualada i Manresa

El CNL Montserrat iniciarà les inscripcions als cursos de català d'estiu, els dies 27 i 28 de juny. Els cursos es desenvoluparan en format intensiu durant aquest estiu. Les sol·licituds es podran fer presencialment, als centres de Manresa i Igualada, o bé en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català, des del dimarts 27, a les 9 h, fins al dimecres 28, a les 20 h.

Els cursos d'estiu, en modalitat presencial, s'ofereixen majoritàriament al juliol, tot i que també n'hi ha algun a l'agost. En aquesta inscripció, el CNL Montserrat ofereix vuit cursos per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. En total, s'ofereixen unes 180 places. Les persones interessades poden consultar el cercador web per trobar informació sobre el curs, la localitat i l'horari.

Amb l'objectiu de millorar l'experiència de l'usuari, s'ha redissenyat la pàgina d'inscripcions del web del CPNL per fer més entenedor el procés d'inscripció i s'han afegit dues guies de suport: una guia sobre com determinar en nivell i una guia per a la inscripció, que recullen els dubtes més freqüents dels usuaris.

El CNL Montserrat també ha començat a preparar l'oferta de cursos de català de tots els nivells, que s'iniciaran el mes de setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2023-2024. Les dates exactes es publicaran pròximament al web del CPNL i a les xarxes socials.

Vols compartir aquesta notícia?