Les inscripcions dels cursos intensius de català del Consorci per a la Normalització Lingüística seran el 27 i 28 de juny

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

Cursos de català

A Reus s'han programat 9 cursos, que es faran al Centre de Normalització Lingüística i als centres cívics Llevant, Mas Abelló i Ponent. A Cambrils s'hi organitza un Bàsic 1.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) iniciarà les inscripcions als cursos de català d'estiu, els dies 27 i 28 de juny. Els cursos es desenvoluparan en format intensiu durant el juliol. Les sol·licituds es podran fer presencialment o bé en línia, mitjançant la plataforma d'inscripció als cursos de català, des del dimarts 27, a les 9 h, fins al dimecres 28, a les 20 h.

Si la inscripció es vol fer presencialment, en el cas de Reus cal demanar cita a partir del dia 12 de juny a reus(ELIMINAR)@cpnl.cat, al 977 12 88 61 i personalment al Centre de Normalització Lingüística, al Mas Vilanova, i serà també els dies 27 i 28 de 9 a 13.30. En el cas de Cambrils, les inscripcions presencials es faran al Servei Local de Català, al centre Cultural, aquests mateixos dies, sense cita, de 9.30 a 13.30 i seguint ordre d'arribada.

A Reus els cursos de nivell Bàsic 1 i 2 es faran a la seu del CNL, al Mas Vilanova, però l'EP! Escolta i parla (un curs totalment oral) serà al Centre Cívic Llevant, i també hi haurà dos cursos de nivell inicial als centres cívics Mas Abelló i Ponent. En el cas de Cambrils, es farà un Bàsic 1 de 9.30 a 12.30 al Servei Local de Català de Cambrils. Tot plegat suposa un total de 10 cursos i unes 240 places.

Els cursos d'estiu, en modalitat presencial, es duran a terme entre el dia 3 de i el 26 de juliol. En aquesta inscripció, el CPNL ofereix més de 200 cursos per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. En total, són unes 4.800 places. Les persones interessades poden consultar el cercador web per trobar informació sobre el curs, la localitat i l'horari.

Amb l'objectiu de millorar l'experiència de l'usuari, s'ha redissenyat la pàgina d'inscripcions del web del CPNL per fer més entenedor el procés d'inscripció i s'han afegit dues guies de suport: una guia sobre com determinar en nivell i una guia per a la inscripció, que recullen els dubtes més freqüents dels usuaris.

Els 22 centres de normalització lingüística que formen el CPNL també han començat a preparar l'oferta de cursos de català de tots els nivells, que s'iniciaran el mes de setembre i que corresponen al primer trimestre del curs 2023-2024. Les dates exactes es publicaran pròximament al web del CPNL i a les xarxes socials.

Vols compartir aquesta notícia?