Sortides de coneixement de l’entorn santcugatenc

CNL Vallès Occidental 3

Activitats complementàries

Alumnes dels cursos de català per a adults del CPNL a Sant Cugat han pogut conèixer de prop, amb visites guiades en aquest trimestre, diferents espais de la ciutat que els acull.

Així, els alumnes de nivell inicial han visitat el Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani de Sant Cugat (Can Quitèria), per conèixer de prop aquesta modalitat artística tradicional i l'espai on s'ubica.

Bàsic 1 a la Biblioteca

Els dels cursos Bàsic 1 han visitat la Biblioteca Gabriel Ferrater per conèixer tots els recursos a l'abast, que els facilitaran l'aprenentatge i l'accés a la cultura. I, finalment, els alumnes dels cursos Bàsic 2 han seguit una visita guiada al Monestir.

Bàsic 2 al Monestir

D'altra banda, els alumnes del curs Bàsic 3 han dut a terme pràctiques lingüístiques als comerços col·laboradors del Voluntariat per la llengua, per practicar el català més enllà de les aules. I els de nivell elemental han posat a prova els seus coneixements orals i també les seves habilitats de comunicació tot jugant, en el marc d ela campanya Totjoc i gràcies a la col·laboració d'establiments com Ocio Central.

Inicial a Can Quitèria

Tot plegat fa del Servei Local de Català un espai amb un oferta transversal de coneixements lingüístics i culturals.

Vols compartir aquesta notícia?