El SAL de Terrassa assessora el Gremi d’Hostaleria de Terrassa en la correcció lingüística de les seves comunicacions

CNL de Terrassa i Rubí

Servei d'Assessorament Lingüístic

El Centre de Normalització Lingüística de Terrassa i Rubí inicia enguany la col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca, que té com a objectiu que totes les seves comunicacions tinguin la màxima qualitat lingüística.

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Terrassa i Rubí inicia enguany la col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria de Terrassa i comarca, que té com a objectiu que totes les seves comunicacions tinguin la màxima qualitat lingüística. Això inclou tant el web del Gremi, actualment en fase de redisseny, com els butlletins interns i, molt especialment, els materials de les campanyes que duu a terme periòdicament.

També, des de la unitat de Foment de l'ús del CNL, s'han proposat unes sessions puntuals de llengua per al personal dels establiments agremiats que necessitin unes nocions primeres i bàsiques de llengua per poder atendre els clients en català. Aquestes sessions es duran a terme el dilluns 27 de febrer i 6 de març, de 17 a 18.30 h, a la seu del CNL.

 A més, per garantir la presència i la qualitat de la nostra llengua en l'àmbit de la restauració, el CNL posa a la disposició de bars i restaurants el Servei d'Assessorament Lingüístic, que els facilita gratuïtament la correcció i la traducció de les cartes i els menús, i l'oferta general de cursos de català per a adults.

Ja són molts els negocis de Terrassa que aposten per la formació i la qualitat lingüístiques, i molts clients que ho saben valorar molt positivament, i esperem que encara en siguin molts més.

Vols compartir aquesta notícia?