Ofercat 2022 a Sant Boi de Llobregat

CNL Eramprunyà

Ús professional

Aquestes són les actuacions que hem dut a terme a Sant Boi de Llobregat de gener a setembre de 2022.

Hem col·laborat amb l'Administració local per garantir que els comerços de nova obertura rebin la informació sobre la legislació lingüística i els serveis del CNL.

Hem visitat els 4 mercats municipals i ens hem posat en contacte amb els seus responsables i els tècnics de l'Ajuntament que se n'encarreguen.

Hem visitat 49 parades per informar-los de la legislació lingüística, el Servei d'Assessorament Lingüístic (SAL) , el Voluntariat per la Llengua (VxL), cursos de català i els nostres serveis.

Hem organitzat al Mercat de Sant Jordi el taller de cuina i llengua " La llengua, del cabàs a la cassola" amb l'objectiu de donar a conèixer el SLC i que el nostre alumnat fes una pràctica lingüística i una activitat fora de l'aula.

S'han afegit al Voluntariat per la llengua (VxL) 12 establiments nous. Ara n'hi ha 67 a Sant Boi de Llobregat.

Hem continuat visitant establiments comercials de la ciutat per informar-los sobre: legislació lingüística, SAL, VxL i cursos de català. De gener a juliol hem visitat 30 establiments comercials.

Hem dut a terme 4 sessions formatives d'atenció oral a treballadors dels forns Panet.

Hem contactat amb l'associació de comerciants Sant Boi Comerç, la Unitat d'Atenció a l'empresa (UAE), Sant Boi Empresarial, el Departament de Comerç, Consum i Turisme, l'OMAP, l'OMIC, Degusta i el Gremi d'Hostaleria de Sant Boi. Els hem proposat que facin difusió dels nostres serveis dins l'àmbit del comerç, l'empresa i la restauració.

Hem elaborat 7 fitxes d'assessorament lingüístic per al comerç Persianes amunt! Exprés en format digital i les hem distribuït entre els establiments comercials VxL, el Departament de Comerç, Sant Boi Comerç i Degusta.

Hem fet difusió dels nostres serveis entre organismes que fan formació per a nous emprenedors, formació per a persones a l'atur i formació professional.

Hem tornat a enviar informació de la normativa lingüística, el SAL, el VxL i els nostres serveis a 27 gestories i 14 empreses de retolació.

Hem seleccionat i enviat material al Fòrum de Comerç.

Ràdio Sant Boi ens ha fet tres entrevistes per parlar del VxL, de l'Ofercat i de cursos. Hem publicat notícies al web del nostre CNL, Facebook i Twitter. I també n'hem fet difusió per correu electrònic.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?