Arriba “A l'octubre, la Salut fa cultura”, el concurs lingüístic del barri de la Salut de Badalona 

CNL de Badalona i Sant Adrià

Ús professional

Aquesta activitat del CNL de Badalona i Sant Adrià, oberta a tot el veïnat de la ciutat, promou l'ús del català i el comerç de proximitat a través d'una activitat lúdica.

Durant tot el mes d'octubre, el CNL de Badalona i Sant Adrià posa en marxa un nou concurs lingüístic destinat als alumnes i a la població en general per fomentar l'ús de la llengua catalana i promoure el comerç local. 

El concurs "A l'octubre, la Salut fa cultura" proposa que els participants endevinin la paraula que falta en els 35 cartells amb frases fetes que trobaran a les botigues del Centre Comercial Passeig de la Salut i a les parades del Mercat Municipal.

Per participar-hi, cal escanejar el codi QR que hi ha a cada cartell, omplir-lo amb les dades personals i la paraula que falta i enviar-lo. El formulari també es pot trobar a la web breu.cpnl.cat/concursbdn

Entre totes les respostes correctes se sortejaran fins a 600 euros en vals de descompte. El dia 2 de novembre es farà el sorteig i el dia 4 de novembre, a les 17.30 h, s’entregaran els premis a les persones guanyadores al passeig de la Salut, amb una xocolatada popular per a tothom. 

"A l'octubre, la Salut fa cultura" s'emmarca dins el pla Ofercat, que du a terme el CNL de Badalona i Sant Adrià, el qual té per objectiu incrementar l'ús del català al comerç. Tota la informació sobre el concurs és a la web del CNL, on s'hi poden consultar les bases, el detall dels premis i el formulari de participació

Aquesta actuació del CNL de Badalona i Sant Adrià s'ha dut a terme conjuntament amb l'Ajuntament de Badalona, la Federació d'Associacions de Venedors dels Mercats Municipals de Badalona i el Centre Comercial Passeig de la Salut. 

Vols compartir aquesta notícia?