Promoció de l'ús

A l'octubre, la Salut fa cultura

Els comerços de la Salut, amb la llengua

El concurs "A l'octubre, la Salut fa cultura" promociona l'ús del català al comerç de proximitat durant el mes d'octubre.

Al final del concurs se sortejaran 600 euros en premis entre els participants. I el dia 4 de novembre a la tarda, xocolatada i entrega de premis!

Us proposem que completeu un seguit de frases fetes, que estaran exposades en 35 cartells diferents penjats a les botigues del Centre Comercial Passeig de la Salut i a les parades del Mercat Municipal de la Salut.

Per participar-hi cal entrar al formulari de participació a través del codi QR que trobareu a cada cartell o a través de la web del CNL de Badalona i Sant Adrià. Empleneu les dades fent-hi constar el número del cartell i la solució corresponent (com a mínim se n’ha de respondre un). 

Entre totes les respostes correctes es farà un sorteig el dia 2 de novembre.

Els guanyadors poden endur-se vals de compra per un valor total de 600 euros per bescanviar als establiments del mercat i del passeig de la Salut: 

  • 1 premi de 100 €
  • 4 premis de 50 €
  • 8 premis de 25 €
  • 10 premis de 10 €

L'objectiu del concurs és difondre el comerç local i l'ús del català a través d'una activitat lúdica.

"A l'octubre, la Salut fa cultura!" estarà en marxa durant tot el mes d'octubre i el sorteig es farà el 2 de novembre.

Podeu trobar informació sobre aquesta campanya i altres activitats del Centre a la web del CNL i a les nostres xarxes socials. També podeu trucar-nos al 933984630.

En col·laboració amb: