Comencen els cursos de català del CNL Ca n'Ametller al Baix Llobregat centre i nord amb 1.126 alumnes inscrits

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català

L'oferta de 54 cursos presencials es complementa amb 15 cursos en línia

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n'Ametller, un dels 22 centres del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb seu a Molins de Rei, comença les classes de català per a adults amb un total de 1.126 alumnes inscrits, 828 dels quals assisteixen presencialment a les aules repartides entre les 12 poblacions del Baix Llobregat centre i nord més Castellbisbal (Vallès Occidental). La resta, 298 alumnes, segueixen el curs en línia, cosa que permet un aprenentatge autònom amb el seguiment asíncron d'un tutor.

El CNL Ca n'Ametller ha fet un esforç per a poder oferir cursos presencials des del nivell Inicial fins al de Suficiència, passant pels cursos de nivell Bàsic, Elemental i Intermedi, amb l'objectiu d'arribar a totes les persones que necessiten aprendre català i no disposen dels mitjans tecnològics per seguir un curs en línia.

L'oferta diversa de nivells permet que els alumnes desenvolupin les habilitats i estratègies necessàries per poder-se comunicar en català, tant en els usos orals més elementals com en els nivells de perfeccionament de la llengua oral i escrita, sempre amb l'objectiu de promoure i facilitar l'ús del català a tota la ciutadania i en tots els àmbits de la societat.

El Consorci per a la Normalització Lingüística comença els cursos de català amb 24.000 inscripcions a tot Catalunya amb un índex de presencialitat del 80 % respecte al total.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?