L'exposició sobre Josep Vallverdú al Casal de Cultura de Montornès del Vallès

Activitats complementàries > Activitats culturals, Activitats complementàries > Tertúlies, Difusió > Exposicions

Entre els dies 16 i 30 de novembre i com activitat emmarcada en els actes culturals de la Festa Major d’hivern del municipi, Festes de Sant Sadurní, es podrà visitar al Casal de Cultura de Montornès l’exposició titulada “Horitzó”, que se centra en la figura de Josep Vallverdú de qui enguany celebrem l’Any literari.

Josep Vallverdú és un gran referent en la literatura catalana, ja que és un dels escriptors que ha motivat diverses generacions a llegir. Ha sabut acostar-se a un públic tan difícil com són els joves i ha ensenyat a veure la llengua com  una eina més de la cultura.

L'exposició estarà ubicada a la la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura del 16 al 30 de novembre amb l’objectiu que tothom pugui conèixer aquesta figura literària, la seva vida i la seva obra, la seva producció en diverses branques de la literatura al llarg dels seus 100 anys.

El dimecres 22 de novembre es farà una presentació sobre l'escriptor i a continuació hi haurà una xerrada per difondre la seva trajectòria literària. Els alumnes dels cursos de català faran una activitat de conversa vinculada a l’exposició preparada per les tècniques de català de Montornès i Montmeló.

Sala Riu Mogent, av. del Riu Mogent, 2 (Casal de Cultura)
Montornès del Vallès

Vols compartir aquest acte?