Torna el FOAM a Montornès i l'Oficina de Català hi participa amb un paraulògic gegant

Oci en català > Totjoc, Oci en català > Totjoc > Activitat, Difusió > Fires

Persones jugant al paraulògic

El FOAM o Fira de l’Oci Alternatiu de Montornès és una jornada organitzada pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Montornès per difondre alternatives de joc i d’oci entre els joves i la població en general.

El centre juvenil Sputnik s’omple de diverses propostes vinculades al joc: jocs de taula, jocs d’ordinador, xerrades,  taules rodones… Des de la primera edició, l’Oficina de Català de Montornès hi ha participat per difondre el joc en català, primer amb el programa “I tu, jugues en català?” i ara amb el programa Totjoc.

En les darreres edicions la col·laboració havia consistit en la instal·lació d’un joc de l'Scrabble gegant i la promoció de partides obertes, l’explicació del funcionament del joc i la difusió d’informació sobre el programa Totjoc. Enguany substituïm l’Scrabble per un paraulògic gegant, un joc de llengua que actualment està tenint molt d’èxit.

El dia 30 de setembre entre les 10 del matí i les 13 del migdia tothom que vingui al centre juvenil Sputnik podrà intentar de formar paraules amb el tauler del joc.

C. del Molí, 28 Centre Juvenil Sputnik
Montornès del Vallès

A les 10.00 h

Vols compartir aquest acte?