Activitats al territori

Filtres aplicats

 • Programa: Difusió > Fires [X]
 1. El CNL de Badalona i Sant Adrià serà present a la inauguració del curs escolar 22/23 del Servei d'Educació

  Difusió > Fires

  L'acte d'inauguració del curs 2022-23, coorganitzat pel CRP de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, es farà el dijous 15 de setembre, de 16 a 18.

  Badalona

  A les 16.00 h

 2. Firarrels de Tivenys

  Difusió > Fires

  Uns dels actes de Firarrels, que se celebra a Tivenys els dies 6, 7 i 8 de maig, és la conferència El català i el romanès, llengües germanes, amb la participació de l'Associació Romanesa de Catalunya (ASOCROM) i la Secretaria de Política Lingüística.

  Plaça Major
  Tivenys

  A les 17.30 h

 3. XVI Fira Literària Joan Cid i Mulet

  Difusió > Fires

  Els dies 6 i 7 de maig se celebra la XVI Fira Literària Joan Cid i Mulet a Jesús. El certamen comptarà amb la presència de nombrosos escriptors, llibreters, editors i representants de l'àmbit sociocultural de les Terres de l'Ebre.

  Claustre de la Immaculada
  Jesús

  A les 09.00 h

 4. Jornades d'orientació educativa a Sant Boi de Llobregat

  Difusió > Fires

  El Pla educatiu d’entorn ha organitzat aquestes jornades amb l’objectiu d’orientar l’alumnat de 4t d’ESO i les seves famílies, donar a conèixer l’equipament educatiu L’Olivera (on hi ha el CNL Eramprunyà) i presentar el Mapa de recursos educatius i Guia educativa personalitzada Sant Boi (GPe Sant Boi).

  Plaça de Montserrat Roig, 1
  Sant Boi de Llobregat

 5. El CNL participa a la 10a Fira de l'Ensenyament de Badalona

  Difusió > Fires

  Els dies 24, 25 i 26 de març se celebra la 10a Fira de l'Ensenyament de Badalona. Enguany tindrà un format híbrid: dos dies presencial (24 i 25 de març) al Centre Cultural l'Escorxador i un de virtual a través de la plataforma Zoom (el dissabte 26 de març).

  Centre Cultural l'Escorxador
  Badalona

  A les 10.00 h