Els alumnes de català i les parelles lingüístiques participaran en la Mostra de Catifes de Flors de Corpus de Mollet del Vallès

Cursos de català, Ús professional > Accions de sensibilització > Entitat, Voluntariat per la llengua > Activitats, Activitats complementàries > Activitats culturals, Difusió > Fires, CPNL > SPL > Campanyes

Font:Pete Linforth-Pixabay

Un any més, El Casal, entitat adherida al Voluntariat per la llengua, convida les parelles lingüístiques i els alumnes de català per a adults a fer la catifa de Corpus del Servei de Català de Mollet. Encetarem la 29a Mostra de Catifes de Flors de Corpus, a més de la 26a Trobada de Puntaires i l’11a Mostra de Tallers d'Acció Cívica.

Això vol dir que durant el mes de maig es comença a preparar la catifa i un primer equip catifaire permetrà que el dia 4 de juny el dibuix de la catifa estigui a punt. Aprenem molts mots catifaires i noms de moltes flors i materials.

Aquell diumenge, a partir de les set del matí i fins a les vuit del vespre, la Rambla s'omplirà de catifes de flors. Alguns aprenents i voluntaris lingüístics que es van estrenar fa tretze anys, i altres que ho faran per primera vegada, així com alumnat dels cursos de català per a adults participaran en aquesta experiència tan agraïda mentre xerrem en català. La mida de les catifes és de de 5 metres de llargada per 2 metres d'amplada. El dibuix és completament lliure i pel que fa a la tècnica es pot utilitzar qualsevol material natural. Aviam si ens trobeu!

De ben segur que ens reconeixereu de seguida. 

Us animem a visitar la nostra catifa, perquè el diumenge 4 de juny, Mollet tindrà la Rambla plena de flors. Us hi esperem!

Rambla de Mollet
Mollet del Vallès

A les 07.00 h

Vols compartir aquest acte?