Comença el "Botigueja a Comerç Ral i mira què tinc!" de Granollers

Voluntariat per la llengua > Establiments col·laboradors, Ús professional > Comerços aprenents

Quatre dels botiguers participants.

Del 3 al 22 d'octubre tindrà lloc el concurs "Botigueja a Comerç Ral i mira què tinc!".

Es tracta d'un joc lingüístic en què per participar-hi caldrà fixar-se en el cartell personalitzat que hi haurà a cada una de les 38 botigues, entrar a l'establiment i emplenar la butlleta en paper amb la paraula correcta en català. L'enigma és un mot relacionat amb un dels productes i serveis que ofereix cada botiga. Per esbrinar-la s'haurà de llegir bé el text del cartell, mirar la imatge i, a través d'un codi QR o l’etiqueta #BotiguejaaComerçRal, es podrà mirar el vídeo corresponent del "Botigueja a Comerç Ral i mira qui parla!".

Hi ha deu premis en joc i quatre categories, tal com es pot consultar a les bases. El sorteig de premis serà el divendres 28 d’octubre i el lliurament es farà el divendres 4 de novembre.

Des de 2018 el Servei Local de Català de Granollers, del Consorci per a la Normalització Lingüística, desenvolupa un Pla Ofercat de foment de l'ús de la llengua catalana als comerços de la ciutat. L'activitat del Botigueja es va organitzar per primera vegada el 2019 als establiments de l'Associació de Comerciants Congost.

Botigues de l'Associació de Comerciants Sota el Camí Ral
Granollers

A les 01.00 h

Vols compartir aquest acte?