Concurs Botigueja a Comerç Ral

Vídeos del Mira qui parla!

Clica la imatge o aquí per veure els vídeos!

Bases

Què és?

És un concurs que pretén fomentar el comerç de barri, l'ús del català i difondre algunes paraules específiques de cada tipus de botiga o empresa

Cada establiment tindrà un cartell a l'aparador en què hi haurà una frase sobre el mateix comerç amb una paraula que caldrà completar. Per encertar-ne la resposta, hi haurà diverses pistes al cartell i als vídeos penjats al canal de YouTube del CPNL i a les xarxes socials amb l’etiqueta #BotiguejaaComerçRal.

Aquest joc està organitzat pel Servei Local de Català de Granollers, l'Associació de Comerços Sota el Camí Ral i l’Ajuntament de Granolles.

Com funciona?

1. A partir de l’1 de setembre mira els vídeos dels establiments (Mira qui parla!) que es penjaran a les xarxes socials de Comerç Ral i del Servei Local de Català de Granollers amb l’etiqueta #BotiguejaaComerçRal.

2. Del 3 al 22 d’octubre visita els establiments de l'Associació de Comerços Sota el Camí Ral  on hi haurà un cartell amb una pregunta (Mira què tinc!). Cada establiment tindrà una pregunta diferent i adaptada als productes o serveis que ofereix. 

3. Rumia la resposta, parla amb el botiguer, mira el vídeo i...

4. Escriu la solució correctament en català a la butlleta que el donarà el botiguer i acaba d’emplenar-la amb les dades de contacte. Només s’admetrà una butlleta per participant i botiga; per tant, quantes més botigues visitis, més possibilitats que et toqui un premi tindràs!

5. El dia 28 d’octubre, a les 17.30 h, farem el sorteig dels premis a l’establiment Quorum de Granollers (c. de Roger de Flor, 29). Ens posarem en contacte per telèfon amb les persones guanyadores.

6. El lliurament dels premis es farà el dia 4 de novembre, a les 17 h, a la plaça de les Hortes. Hi haurà activitats lúdiques per a tots els públics.

7. Hi haurà deu premis distribuïts en quatre categories:

- Tres premis a sortejar entre els encertants menors de 14 anys: lot de jocs d'Homoludicus Granollers i un llibre de l'Editorial Alpina.

-Tres premis a sortejar entre els encertants de 14 a 17 anys: val per a un servei de tall de cabells a una perruqueria associada.

-Tres premis a sortejar entre els encertants de 18 anys o més: xec regal de 50 € per gastar a les botigues que han participat al concurs.

-Un premi a sortejar entre tots els participants: entrada doble per a un espectacle de Milnotes.

Fes la ruta i participa-hi! 

Vídeos del Mira qui parla!