Concurs Botigueja a Comerç Ral - Granollers - 2022

Vídeos del Mira qui parla!

Clica aquí per triar el vídeo que vols veure!

Bases

Què és?

És un concurs que pretén fomentar el comerç de barri, l'ús del català i difondre algunes paraules específiques de cada tipus de botiga o empresa

Cada establiment tindrà un cartell a l'aparador en què hi haurà una frase sobre el mateix comerç amb una paraula que caldrà completar. Per encertar-ne la resposta, hi haurà diverses pistes al cartell i als vídeos penjats al canal de YouTube del CPNL i a les xarxes socials amb l’etiqueta #BotiguejaaComerçRal.

Aquest joc està organitzat pel Servei Local de Català de Granollers, l'Associació de Comerços Sota el Camí Ral i l’Ajuntament de Granollers.

Com funciona?

1. A partir de l’1 de setembre de 2022 mira els vídeos dels establiments (Mira qui parla!) que es penjaran a les xarxes socials de Comerç Ral i del Servei Local de Català de Granollers amb l’etiqueta #BotiguejaaComerçRal.

2. Del 3 al 22 d’octubre visita els establiments de l'Associació de Comerços Sota el Camí Ral  on hi haurà un cartell amb una pregunta (Mira què tinc!). Cada establiment tindrà una pregunta diferent i adaptada als productes o serveis que ofereix. 

3. Rumia la resposta, parla amb el botiguer, mira el vídeo i...

4. Escriu la solució correctament en català a la butlleta que el donarà el botiguer i acaba d’emplenar-la amb les dades de contacte. Només s’admetrà una butlleta per participant i botiga; per tant, quantes més botigues visitis, més possibilitats que et toqui un premi tindràs!

5. El dia 28 d’octubre, a les 17.30 h, farem el sorteig dels premis a l’establiment Quorum de Granollers (c. de Roger de Flor, 29). Ens posarem en contacte per telèfon amb les persones guanyadores.

6. El lliurament dels premis es farà el dia 4 de novembre, a les 17 h, a la plaça de les Hortes. Hi haurà activitats lúdiques per a tots els públics.

7. Hi haurà deu premis distribuïts en quatre categories:

- Tres premis a sortejar entre els encertants menors de 14 anys: lot de jocs d'Homoludicus Granollers i un llibre de l'Editorial Alpina.

-Tres premis a sortejar entre els encertants de 14 a 17 anys: val per a un servei de tall de cabells a una perruqueria associada.

-Tres premis a sortejar entre els encertants de 18 anys o més: xec regal de 50 € per gastar a les botigues que han participat al concurs.

-Un premi a sortejar entre tots els participants: entrada doble per a un espectacle de Milnotes.

Fes la ruta i participa-hi! 

Vídeos del Mira qui parla!

Última actualització: 07/10/22