Activitats al territori

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors [X]
 1. Cafè amb Vers a la Bisbal

  Cursos de català > Altres, Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors, Voluntariat per la llengua > Activitats

  Lectura itinerant de poemes en diferents llengües per diversos establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua de la població, amb la col·laboració de la Bisbal Band, de l'Escola de Música Municipal de la Bisbal.

  La Bisbal d'Empordà

  A les 17:00 h.

 2. Alumnes de Badia al Mercat Municipal

  Llengua i cultura, Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

  Dilluns que ve, 24 de febrer, a partir de les 9.30 h, els alumnes del curs Bàsic 2 de Badia del Vallès faran una gimcana lingüística per les parades col·laboradores del Mercat Municipal.

  Mercat Municipal (Av. de la Via de la Plata, 15)
  Badia del Vallès

  A les 09:30 h.

 3. Fem un beure? a Cambrils

  Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

  Grup obert de conversa els dimecres a les 18 h. Aquest mes de febrer ens trobarem a El Tamboret, al carrer de les Barques, 5 Per a participants del VxL, alumnat del CNL i població en general.

  El Tamboret (c. Barques, 5)
  Cambrils

  A les 18:00 h.

 4. Fem un beure? a Reus

  Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

  "Fem un beure?" Grup obert de conversa al Lizarran (raval de Sant Pere, 19 de Reus), els dimecres de 18 a 19 h   CALENDARI ► 12, 19 i 26 de febrer.

  Lizarran, raval de Sant Pere, 19
  Reus

  A les 18:00 h.

 5. Tornen a començar les pràctiques lingüístiques als comerços adherits, Mollet del Vallès

  Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

  Des del 20 de gener fins al 6 de març, els alumnes dels cursos de català per a adults de nivell bàsic 3 de català faran pràctiques lingüístiques reals als comerços adherits: Abacus Mollet, rambla de Balmes, 3 Calçats Bambi, carrer de Gaietà Ventalló, 29 Cansaladeria Brunés, carrer de Gaietà Ventalló, 34 Drogueria Montseny, carrer de Vallès, 32 L'Illa Llibreria, avinguda de Llibertat, 20 Supermercat Esclat Bon Preu, avinguda de Burgos, 15 Rosa de Montserrat, avinguda de Jaume I, 34 Es tracta que l'alumnat del curs bàsic 3 de Mollet del Vallès tingui l'oportunitat de fer pràctiques reals i pugui mantenir una conversa en català.

  Mollet del Vallès

 6. Festa de la xocolata

  Cursos de català > Altres, Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors, Voluntariat per la llengua > Activitats

  La Fleca Rebull, establiment col·laborador del VxL, farà un taller de bombons de xocolata als alumnes i parelles lingüístiques. Quan s'acabi el taller, a les 19 h, hi haurà xocolata desfeta per a tothom.

  Can Monsà
  Olot

  A les 18:00 h.