25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Notícies

RSS

 • El curs vinent la col·laboració de l'Oficina de Montornès amb l'emissora municipal continua en una nova ubicació

  El curs vinent la col·laboració de l'Oficina de Montornès amb l'emissora municipal continua en una nova ubicació

  Fa pocs dies Ràdio Montornès va tancar la temporada 2016 - 2017 i també les emissions des dels estudis de Can Xerracan. Quan s'iniciï la temporada 2017-2018 començarà a emetre des de l'edifici de Can Saurina, al carrer Major.

  Des de fa alguns anys la tècnica de l'Oficina de Català col·labora un cop al mes en el programa Els matins de Ràdio Montornès, que condueix la periodista Núria Cachán. A partir del setembre aquesta col·laboració tindrà un altre marc: un estudi de gravació nou de trinca, a l'edifici històric de Can Saurina.

 • Els alumnes de Granollers visiten les biblioteques

  Els alumnes de Granollers visiten les biblioteques

  Durant el mes de juliol els alumnes de bàsic 1 i bàsic 2 de Granollers han visitat les biblioteques de la ciutat: 40 alumnes han anat a la Biblioteca Roca Umbert i 20 la Biblioteca Can Pedrals.

 • El Posa't en joc de l'Oficina de Català de Montmeló amb el supermercat Esclat arriba a la seva fi

  El Posa't en joc de l'Oficina de Català de Montmeló amb el supermercat Esclat arriba a la seva fi

  L'Oficina de Català ha organitzat un concurs lingüístic i cultural durant quatre mesos en el supermercat Bonpreu-Esclat per fer jugar tots els usuaris de l'establiment un cop hi van a fer la compra.

 • La Unió de Botiguers de Montornès amb el Voluntariat per la llengua

  La Unió de Botiguers de Montornès amb el Voluntariat per la llengua

  L'objectiu de la Unió de Botiguers de Montornès és representar, gestionar i defensar els interessos comuns dels seus associats i en aquests moments compta amb aproximadament 100 establiments adherits. Però aquest objectiu no està renyit amb l'interès que l'entitat té per la llengua i la cultura al municipi, com ho demostren les diverses activitats culturals relacionades amb la dinamització del comerç local que porta a terme, com fires medievals, la participació en la difusió de La Remençada, o, com en aquest cas, la col·laboració amb el Voluntariat per la llengua, que es remunta al 2009, any en què la Unió de Botiguers i Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental van signar el seu primer acord de col·laboració.

 • Prova pilot del Voluntariat per la llengua entre instituts de Granollers

  Prova pilot del Voluntariat per la llengua entre instituts de Granollers

  Es van crear 10 parelles lingüístiques entre l'alumnat, menor d'edat, dels Instituts Antoni Cumella i Carles Vallbona. Les trobades es van realitzar al punt jove el Gra

Agenda

RSS

PujarConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes