25 anys fent bategar el català

CNL del Vallès Oriental

← Inici del CPNL

Altres centres


Jo vaig cap al crepuscle tentinejant, carregat amb un feix de llenya molt seca. Vols ajudar-me a suportar aquest pes, a encendre el meu petit foc per escalfar-hi les mans tan buides de tots dos? (Joan Vinyoli)

Notícies

RSS

 • 42 establiments nous de Gran Centre Granollers s’adhereixen al programa Voluntariat per la llengua

  42 establiments nous de Gran Centre Granollers s’adhereixen al programa Voluntariat per la llengua

  L'associació de comerciants Gran Centre Granollers compta amb més d'un centenar de botigues, algunes de llarga tradició i d'altres més noves, amb l'objectiu comú de fer créixer el carrer i el comerç local i pròxim de la ciutat de Granollers.

  Les noves botigues són:

  Activita, Adeslas Segur Caixa, Afros, Ambar Granollers, Blanc Dental, Bosanova, Calçats Giralt, Cemav Dental, Clínica Dental Lucchini, Don Adelino, El món del bebè, El Trull, Europcar, Ferrer i Ojeda, Finques Corso, Gohe by H. Herms, Golden Point, Homoludicus, Inhala, Insitu Skate Shop & Gallery, Íntima Essència, Joieria Perarnau, La Marca Centre, La Mútua, Línia, Lupo Veterinaris, Monste Interiors, No + Vello Granollers, Nones, Òptica Andorrana, Òptica Universitària Granollers, Otto Kids, Ponys Calçats, RACC, Saterra Joiers, Telefonia del Vallès, The Box Outlet, TKS Informàtica, Turris, Viatges Lord Travel i Vila Impressor.

 • Gurri, moda íntima s'uneix al Voluntariat per la llengua de Montornès

  Gurri, moda íntima s'uneix al Voluntariat per la llengua de Montornès

  Aquest comerç montornesenc ha signat un acord de col·laboració amb el Consorci per la Normalització Lingüística  a través de l'Oficina de Català de Montornès, per tal de formar part dels establiments col·laboradors en el programa del Voluntariat per la llengua.

 • La perruqueria i centre d'estètica L'ESSENCIAL PERRUQUERS de Montornès del Vallès s'adhereix al Voluntariat per la llengua

  La perruqueria i centre d'estètica L'ESSENCIAL PERRUQUERS de Montornès del Vallès s'adhereix al Voluntariat per la llengua

  Aquest comerç montornesenc ha signat un acord de col·laboració amb el Consorci per la Normalització Lingüística  a través de l'Oficina de Català de Montornès, per tal de formar part dels establiments col·laboradors en el programa del Voluntariat per la llengua.

 • Tres assessories del centre de Cardedeu manifesten el seu suport al Voluntariat per la llengua

  Tres assessories del centre de Cardedeu manifesten el seu suport al Voluntariat per la llengua

  Ginesta Assessors, Consulting Cardedeu i Gesdeu - Assessorament i gestió, situats al carrer Pere Mercader i a la plaça Francesc Macià, de Cardedeu, han signat acords de col·laboració amb el CNL del Vallès Oriental, a través de l'Oficina de Català de Cardedeu, per donar suport al programa Voluntariat per la llengua.

 • L'òptica Marina Grifol de Montornès del Vallès s'uneix al Voluntariat per la llengua

  L'òptica Marina Grifol de Montornès del Vallès s'uneix al Voluntariat per la llengua

  Els establiments que signen un acord de col·laboració fan una aposta pel català i  manifesten la seva voluntat de col·laborar a fer de la llengua catalana una llengua de cohesió i convivència. 

Agenda

RSS

PujarConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes