Cloenda de les parelles lingüístiques a les escoles de la Bisbal d'Empordà

Voluntariat per la llengua

Cent quinze infants de les escoles de la Bisbal han participat en l'edició de parelles lingüístiques

Avui, divendres 26 d'abril, hem celebrat la Cloenda de les parelles lingüístiques a les escoles a l'amfiteatre del Mundial.

La Sandra Camps, dinamitzadora del Voluntariat per la llengua, i l'Eva Rovira, regidora de Cultura, han obert l'acte amb una breu explicació sobre el funcionament del projecte parelles lingüístiques arreu de Catalunya i, concretament, a la Bisbal. Tot seguit s'ha projectat un vídeo amb fotografies que es van fer el dia de la presentació de les parelles i s'ha fet entrega d'un diploma a cada infant. La trobada ha acabat amb un esmorzar al vestíbul del Teatre Mundial.

Cal tenir present que aquest curs era la sisena edició per a l'Escola Empordanet, la desena edició per a l'Escola Mas Clarà i la cinquena per a l'Escola Cor de Maria; escola que aquest curs ha reprès la seva participació en el projecte.

Els infants que han participat en l'edició aquest any han dedicat una hora a la setmana a fer conversa en català i al mateix temps han aprofitat per fer intercanvi d'experiències, de cultures i tradicions.

Vols compartir aquesta notícia?