Sortida de coneixement de l'entorn a Calonge i Sant Antoni

Activitats complementàries

L'alumnat dels cursos de català per a adults i les parelles lingüístiques fan una visita guiada al castell.

El dimecres, 29 de novembre, a les 10.30 h, l'alumnat dels cursos de català per a adults dels nivells elemental 2 i bàsic 2 i algunes parelles lingüístiques van fer una visita guiada al castell, a càrrec de Montse Pérez, arxivera municipal.

Així, durant el recorregut van tenir l'oportunitat de conèixer més detalls sobre la història d'aquest Bé Cultural d'Interès Nacional (data en què apareix document per primera vegada, els diferents propietaris del castell...) i visitar-ne les diverses estances com ara les cavallerisses, la torre de l'homenatge, la sala gran, la sala gòtica, la sala renaixentista i la sala major. També es van poder familiaritzar amb el vocabulari relacionat amb els castells i aprendre conceptes nous com fossat, pont llevadís, torre de guaita o festejador.

Amb aquesta visita de coneixement de l'entorn l'Oficina de Català de Calonge i Sant Antoni (Consorci per a la Normalització Lingüística) ha posat punt i final al primer trimestre de cursos de català per a adults al municipi. Al mes de gener començaran nous cursos presencials amb una oferta molt variada, dels del nivell bàsic 1 fins al nivell elemental 2.

Vols compartir aquesta notícia?