Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua > Exposicions [X]
 1. Alumnes del CMFA Ferran Soldevila, de Santa Maria de Palautordera, visiten l’exposició “Quan parles fas màgia”

  Fins al 8 de febrer es pot visitar l'exposició a la Biblioteca Ferran Soldevila.

  Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

 2. Entrega de premis del concurs de l'exposició "Quan parles fas màgia" a l'Hospital de Mollet

  Amb esperit nadalenc, al voltant de l’arbre de Nadal del vestíbul de l’Hospital de Mollet, on hi havia hagut l’exposició, hem trobat tres premis amb un “Enhorabona, Antonia!”, “Enhorabona, Josep!” i “Enhorabona, Loubna!”. Exposició, concurs i... premis màgics! En nom de totes les institucions col·laboradores, enhorabona a tots tres!

  Guanyadors

  Josep Illana, voluntari lingüístic

  Antonia Linero, alumna dels cursos de català per a adults

  Loubna Elouahabi, aprenenta lingüística

  Voluntariat per la llengua

 3. Ens acompanyeu a visitar l’exposició “Quan parles fas màgia” al Centre Cívic de Can Pantiquet de Mollet del Vallès?

  L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). A partir de la metàfora de la màgia es vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

  Voluntariat per la llengua

 4. Ja heu visitat el Racó del Voluntariat per la llengua de la Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura de Mollet del Vallès? No us el perdeu!

  Durant tot aquest mes d'octubre trobareu 'El Racó del Voluntariat per la llengua' a la Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura, un espai de trobada per a les parelles lingüístiques i de difusió del programa. L'espai disposa de dues butaques, una taula, dues tasses de cafè i falta que els voluntaris hi afegeixin la conversa en català. També hi trobareu imatges d'algunes parelles lingüístiques. A totes els diem, GRÀCIES per formar part d'aquest programa i us animem a afegir-vos-hi!

  Voluntariat per la llengua

 5. L'exposició "Quan parles fas màgia" arriba a Parets del Vallès

  La Sala d’Exposicions de Can Rajoler acull la mostra fins al 25 de setembre

  Voluntariat per la llengua

 6. Ja hi ha guanyador del concurs Posa't en joc de Can Lletres a Llinars

  El dilluns 16 de maig, a Can Lletres (Llinars del Vallès) va tenir lloc el sorteig de la 9a edició del Posa't en joc. Un joc de llengua, en format de concurs, basat en preguntes sobre Llinars i, en general, sobre qualsevol àmbit del coneixement, sempre des d'un criteri lingüístic. En aquesta ocasió hi han participat 34 persones, de les quals 5 han arribat a ser els finalistes. 

  Oci i consum, Llengua i cultura, Voluntariat per la llengua

 7. Alumnes del Bàsic 2 de Caldes de Montbui visiten “Quan parles fas màgia”

  La Biblioteca Municipal acull l'exposició que promou el Voluntariat per la llengua

  Voluntariat per la llengua

 8. L'exposició "Quan parles fas màgia" del Voluntariat per la llengua a Cardedeu

  L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua que, a partir de la metàfora de la màgia, vol aconseguir que més gent s'animi a formar part d'aquest programa de pràctica oral del català. La proposta del Voluntariat per la llengua (VxL) es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

  Voluntariat per la llengua

 9. "Quan parles fas màgia" a la Biblioteca Municipal de Caldes de Montbui

  L’Oficina de Català de Caldes de Montbui hi ha muntat l’exposició, que es podrà visitar fins al 23 de febrer, per promoure el Voluntariat per la llengua 

  Voluntariat per la llengua

 10. Voluntaris i aprenents del VxL de la Llagosta i alumnes de català visiten l'exposició "Quan parles fas màgia"

  Voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua i alumnes de català visiten l'exposició "Quan parles fas màgia" a Can Pelegrí en l’acte de cloenda dels cursos de català. L’OC de la Llagosta ha reunit voluntaris i aprenents i alumnes de català del curs bàsic 1 per visitar l’exposició.

  Voluntariat per la llengua