Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Activitats complementàries [X]
 1. Alumnes dels cursos de català i parelles lingüístiques de Canovelles van de públic a Eufòria

  Divendres, 28 d’abril, alumnes de l’Ep 3 i del Bàsic 3, i parelles lingüístiques van assistir de públic al programa emès en directe a TV3, Eufòria

  Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Oci en català, Activitats complementàries, Cursos de català, Cursos de català

 2. Sant Jordi a Montornès: sardanes, alumnes, voluntaris, voluntàries... I una descoberta al final de la ballada

  El passat dia 20 d'abril els alumnes de Bàsic 3 van fer un taller de sardanes sota el guiatge de la Encarna Gascón, voluntària lingüística. Per cloure l’experiència, se'ls va convidar a assistir a la tradicional ballada de sardanes de la plaça Pau Picasso el dia de Sant Jordi. Des de l'Oficina de Català es va fer extensiva la invitació als participants en el Voluntariat per la llengua i a d’altres persones amigues vinculades a l'Oficina.

  Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries, Cursos de català

 3. Els alumnes del Bàsic 2 celebren el Dia Mundial de la poesia i el final del trimestre llegint poemes, cantant i ballant

  Els alumnes del Bàsic 2 van fer una petita festa per cloure el trimestre. Aprofitant la proximitat del Dia Mundial de la Poesia i el fet que enguany se celebra l’Any Josep Vallverdú, van llegir poemes d’aquest autor extrets del llibre Bestiolari. També van compartir-hi cançons i  menjars típics dels seus països d’origen.

  Activitats complementàries, Cursos de català, Cursos de català

 4. A Montornès, els alumnes del Bàsic 3 llegeixen un llibre!

  Els alumnes del Bàsic 3 de Montornès llegiran llibres de lectura fàcil al llarg del trimestre. Llegir ens aporta coneixements i a més ens ajuda a adquirir vocabulari i estructures gramaticals, per això aquests alumnes han decidit per iniciativa pròpia que llegiran almenys un llibre abans de finalitzar el curs.

  Activitats complementàries, Cursos de català, Activitats complementàries

 5. Els alumnes de la Llagosta diuen no a la violència masclista

  Els alumnes del curs bàsic 1 de l'Oficina de Català de la Llagosta també es van sumar als actes que es van organitzar a la població amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència cap a les Dones, el dia 25 de novembre.

  Activitats complementàries

 6. Dues alumnes del CPNL participen a l'Escudella de Carnestoltes de Sant Feliu de Codines

  Les alumnes del curs de Nivell Inicial han sortit de l'aula per conèixer una tradició arrelada al poble, com és l'Escudella de Carnestoltes, a partir d'una gimcana que els ha preparat la professora.

  Cursos de català, Activitats complementàries, Cursos de català

 7. L’Ateneu Popular La Tintorera, de les Franqueses del Vallès, s’adhereix al Voluntariat per la llengua

  L'entitat contribuirà a difondre el programa i posarà en marxa un grup de conversa per promoure l'ús del català.

  Activitats complementàries, Voluntariat per la llengua

 8. Visita guiada a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers

  Per completar la feina feta a la unitat 4 del curs Bàsic 2, que acaba amb la visita a la biblioteca, els alumnes van poder conèixer de primera mà el funcionament i els serveis que ofereix aquest equipment.

  Cursos de català, Activitats complementàries

 9. L'Estenedor de Mollet del Vallès fa vint anys i comença el camí cap als vint-i-un! Per molts anys!

  Si us hi heu fixat, aquest any hem afegit a L'Estenedor la icona dels 20 anys, perquè el primer número de L'Estenedor va sortir el mes de desembre de 2001. Hem volgut celebrar, així, els vint anys de la publicació. Gràcies per acompanyar-nos en aquest trajecte i esperem que sigui per molts anys!

  Activitats complementàries

 10. L'Enigmàtic a Sant Celoni, al Sax Sala

  Joc de llengua i enginy, organitzat per l'Oficina de Català, l'Ajuntament de Sant Celoni i Òmnium Cultural Baix Montseny

  Activitats complementàries