L'exposició "Quan parles fas màgia" a Sant Feliu de Codines

Voluntariat per la llengua

La Biblioteca municipal de Sant Feliu de Codines promou el Voluntariat per la llengua

Fins al 28 de febrer, la Biblioteca Joan Petit Aguilar de Sant Feliu de Codines acull l'exposició "Quan parles fas màgia", una mostra d'imatges que forma part del Voluntariat per la llengua, un programa de foment de l'ús del català. Les persones que es vulguin informar d'aquesta activitat poden visitar-la i les que s'hi vulguin inscriure podran fer-ho a través d'aquest mateix equipament, que serà un punt de trobada de les parelles i punt d'inscripció permanent.

Voluntariat per la llengua és un programa de la Secretaria de Política Lingüística gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Facilita la conversa en català a persones amb coneixements bàsics de la llengua que necessiten practicar-la per adquirir fluïdesa (aprenents) amb persones que la parlen (voluntaris). 

Les persones interessades a participar-hi poden inscriure's directament al web www.vxl.cat o poden demanar més informació al Servei Comarcal de Català del Vallès Oriental per correu a vallesoriental@cpnl.cat o al 634 757 150.

Horaris de visita de la Biblioteca:
Matins: dimarts, dijous i dissabtes, de 10 h a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres, de 15.30 h a 20 h

Vols compartir aquesta notícia?