Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català > Activitats d'aprenentatge [X]
 1. "Provem-ho en català", la catifa del Servei de Català, a la Mostra de Catifes de Flors de Corpus de Mollet del Vallès

  Amb la imatge de la Queta i el missatge “Provem-ho en català”, la catifa del Servei de Català de Mollet vol convidar i animar a parlar en català

  Alumnes dels cursos de català i voluntaris i aprenents lingüístics que ens han ajudat a fer la catifa ja ho han posat en pràctica: “Provem-ho en català”!

  Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua, Llengua i cultura, Difusió

 2. Els alumnes del curs Elemental 1 visiten el Museu Abelló i la Casa del Pintor, Mollet del Vallès

  El dijous 1 de juny a la tarda, els alumnes del curs Elemental 1 van visitar el Museu Abelló i la Casa de Pintor com a activitat cultural fora de l'aula

  Cursos de català

 3. Els alumnes de català i les parelles lingüístiques participaran en la Mostra de Catifes de Flors de Corpus de Mollet del Vallès

  Un any més, El Casal, entitat adherida al Voluntariat per la llengua, convida les parelles lingüístiques i els alumnes de català per a adults a fer la catifa de Corpus del Servei de Català de Mollet. Encetarem la 29a Mostra de Catifes de Flors de Corpus, a més de la 26a Trobada de Puntaires i l'11a Mostra de Tallers d'Acció Cívica.

  Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua, Llengua i cultura, Difusió

 4. Els alumnes del curs Bàsic 2 del SOC coneixen la figura i obra de Joan Abelló, Mollet del Vallès

  Dimecres passat, 24 de maig, al matí, els alumnes del curs Bàsic 2 del SOC van fer una classe ben diferent: una visita guiada a la Casa del Pintor molletà Joan Abelló, seguida d'una visita lliure al Museu Abelló.

  Cursos de català, Acolliment

 5. Alumnes del Bàsic 1 visiten l'exposicio de fotografies de l'associació Lleure Montornès

  El passat dimarts 23 de maig els alumnes de Bàsic 1 van dedicar el final de la classe a visitar l’exposició de fotografia de muntanya de l'associació Lleure Montornès. En aquesta visita van descobrir vocabulari de flora, de fauna i de material de muntanya i van haver de triar la seva fotografia preferida. L’exposició estarà instal·ada a la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura fins al 9  de juny.

  Cursos de català, Acolliment

 6. Juga-te-la als cursos de català de la Garriga

  “Juga-te-la, el joc que han creat els alumnes dels cursos presencials de la Garriga

  Cursos de català, Acolliment

 7. Els alumnes del Bàsic 2 de la Garriga visiten la Biblioteca Núria Albó

  Visita a la Biblioteca Núria Albó amb els alumnes del curs Bàsic 2 de la Garriga

  Cursos de català, Llengua i cultura

 8. Els alumnes del Bàsic 3 de Montornès fan pràctiques lingüístiques als comerços adherits al VxL

  Els alumnes de català del Bàsic 3 ja han fet les pràctiques lingüístiques als comerços obligatòries en aquest nivell. Ha estat una experiència engrescadora i enriquidora. Han descobert que poden parlar lliurement i s’han sentit molt còmodes i ben acollits.

  Cursos de català, Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Cursos de català

 9. Les dones de la nostra via

  Tots els alumnes han participat en l'exposició "Les dones de la nostra vida", per fer un homenatge a les dones que admiren i els inspiren.

  Cursos de català, Cursos de català

 10. Xerrada amb la Maribel Monge, Referent d'Ocupació Juvenil de l'Ajuntament de Canovelles

  El 13 de febrer, a les 18 h, la Maribel Monge, Referent d'Ocupació  Juvenil de l'Ajuntament de Canovelles, va realitzar una sessió informativa a l'alumnat del Bàsic 2 sobre els recursos disponibles per cercar feina, la formació que poden realitzar segons les seves necessitats, la convalidació de títols acadèmics, etc.

  Cursos de català