Notícies

Filtres aplicats

  • Programa: Ús professional > Accions de sensibilització [X]
  1. Èxit de participació al taller 'El català a les aules' de Badia del Vallès

    Membres de la comunitat educativa assisteixen al taller

    Ús professional

  2. Els Llenguaferits "sumen" a Cerdanyola

    Més de quaranta alumnes de nivell inicial i bàsic van assistir al taller Suma dels Llenguaferits el passat 26 d’octubre. També hi van assistir participants al Voluntariat per la llengua.

    Cursos de català, Ús professional, Voluntariat per la llengua

  3. Taller Assertius amb el català, a càrrec de "Llenguaferits", a Barberà

    Vora una trentena de persones, la majoria de les quals alumnes dels cursos i participants en el Voluntariat per la llengua, van assistir el dijous 19 d'octubre al taller Assertius amb el català, conduït per “Llenguaferits”, duet format per Jessica Neuquelman i David Vila, a la biblioteca de Barberà

    Ús professional, Voluntariat per la llengua

  4. Alumnes de català de Montcada assisteixen al taller 'Suma' de Llenguaferits

    Aproximadament 40 alumnes dels cursos de català de nivell bàsic de Montcada van assistir el 15 de març al taller Suma que va dinamitzar Llenguaferits i que va tenir lloc a Festival Montcada, establiment col·laborador de Voluntariat per la llengua.

    Cursos de català, Ús professional

  5. Sessió 'En l'educació i el lleure, tu ets la clau' per a educadors i educadores de lleure dels casals d'estiu de Montcada

    Del 14 al 20 de juliol, un total de 36 educadors i educadores de lleure dels casals d'estiu infantils de Montcada van assistir a la sessió ‘En l’educació i el lleure, tu ets la clau.

    Ús professional

  6. Finalitza el taller 'En l'educació i el lleure, tu ets la clau' a Montcada

    El mes d’abril es va dur a terme la darrera sessió del taller En l’educació i el lleure, tu ets la clau, adreçada a 19 educadors de lleure dels tallers d’estudi assistit organitzats per l’Ajuntament de Montcada i Reixac en el marc de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) del municipi.

    Ús professional