Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Cursos de català [X]
 1. De l'aula de Cerdanyola a la cuina del Mercat de Ripollet

  El curs Elemental 3 de Cerdanyola s'ha traslladat de l'aula a la cuina del Mercat de Ripollet per practicar i consolidar els continguts apresos a l'aula. 

  Cursos de català

 2. Curs sobre la nova Gramàtica i Ortografia de l'IEC

  El CNL Vallès Occidental 3, juntament amb els centres de normalització lingüística de Sabadell i del Vallès Oriental, ha col·laborat en la preparació d'un curs de 10 hores per donar a conèixer la Gramàtica de la llengua catalana i l'Ortografia catalana de l'Institut d'Estudis Catalans que es va publicar l'any 2017.

  Cursos de català

 3. Gimcana lingüística al Mercat de Sant Cugat

  Dimarts, els alumnes de Bàsic 3 van fer una visita al Mercat de Torreblanca

  Cursos de català

 4. Comencen dos cursos de català inicial a les escoles de Cerdanyola

  Aquests cursos es fan a les escoles de Les FontetesSant Martí. Van començar els dies 12 i 13 de desembre i formen part de les activitats de la comissió de llengua del Pla Educatiu d'Entorn de Cerdanyola.

  Cursos de català

 5. Nova actuació del SLC de Sant Cugat amb [ED]BUILDING

  Dins el projecte d'integrar la llengua i el seu aprenentatge com a element de cohesió, i per fomentar-ne l'aprenentatge amb un exercici d'expressió i comprensió orals el màxim de similar a l'ús real i quotidià, el SLC de Sant Cugat organitza les Xerrades a l'aula, destinades als alumnes dels cursos de nivell Elemental.

  Cursos de català

 6. Alumnes de Montcada visiten Montcada Ràdio

  El dimecres 27 de juliol els alumnes del curs de conversa elemental que s'ha fet aquest mes de juliol a Montcada van visitar Montcada Ràdio.

  Cursos de català

 7. 522 alumnes superen el curs a Sant Cugat

  El Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès expedeix certificats oficials que acrediten els coneixements de llengua catalana.

  Cursos de català

 8. Alumnes del SLC de Cerdanyola col·laboren en un estudi de la UAB

  L'estudi té per objectiu adaptar l'enfocament de l'ensenyament de la gramàtica i hi han participat tres alumnes del nivell Elemental de diferents orígens.

  Cursos de català

 9. Curs intensiu de nivell de suficiència (C1) a Sant Cugat

  Del 4 al 28 de juliol i del 5 al 27 de setembre es farà un curs de nivell de suficiència (C1) de 90 hores a Sant Cugat del Vallès.

  Cursos de català

 10. Tret de sortida a la nova oferta complementària de Sant Cugat

  El primer curs de la nova oferta del 3r trimestre a posar-se en funcionament ha estat el de Reforç d'ortografia, amb més de 25 alumnes inscrits.

  Cursos de català