Notícies

Filtres aplicats

 • Programa: Voluntariat per la llengua [X]
 1. 'Quan parles fas màgia', nova campanya de promoció del Voluntariat per la llengua

  Aquesta tardor s’ha posat en marxa una nova campanya per promocionar el programa Voluntariat per la llengua, especialment la modalitat virtual, amb el nom de Quan parles fas màgia.

  Voluntariat per la llengua

 2. "Poemes de revolta", de Brossa, banda sonora de les parelles lingüístiques de Badia

  Dijous passat, 21 de novembre, a les 18.30 h, es va presentar el Voluntariat per la llengua a la Biblioteca Vicente Aleixandre. Aquest acte va coincidir amb l'espectacle poeticomusical que commemora l'Any Brossa, un muntatge de Lluís-Anton Baulenas, amb Mònica Van Campen, Gemma Deusedas i Oriol Tramvia.

  Voluntariat per la llengua

 3. Castanyes, panellets i parelles lingüístiques, bona combinació de tardor!

  El passat 29 d'octubre va tenir lloc la presentació del Voluntariat per la llengua al Centre Cultural de Ripollet. per començar, es van presentar 16 parelles lingüístiques.

  Voluntariat per la llengua

 4. El Castell de Barberà, protagonista a la nova formació de parelles lingüístiques

  En el marc d'una xerrada sobre el Castell de Barberà, aquest dilluns es van presentar les primeres parelles lingüístiques de Barberà. 

  Voluntariat per la llengua

 5. Et recomanem un llibre?

  En el marc de la diada de Sant Jordi les llibreries col·laboradores del Voluntariat per la llengua recomanen llibres adequats per a tots els nivells.

  Voluntariat per la llengua

 6. A Ripollet, diverses modalitats per practicar català

  Durant el curs 2018-2019 l'Oficina de Català (OC) de Ripollet ha impulsat diverses propostes per tal d'adaptar-se a les necessitats de les persones de la població que volen reforçar l'ús del català oral.

  Voluntariat per la llengua

 7. Un total de 66 parelles lingüístiques de Cerdanyola ja viuen la primavera

  El dimarts 12 de març, es van constituir 28 parelles lingüístiques noves a Cerdanyola, a les quals ja s'han afegit dues més. Sumades a les 36 parelles que segueixen d'edicions passades, un total de 66 parelles queden, actualment, una hora a la setmana per practicar el català. 

  Voluntariat per la llengua

 8. Inici de les trobades de conversa en català a Ripollet

  El 5 de febrer va començar a Ripollet un espai de trobades de conversa en català tots els dimarts a les 11 h al Centre Cultural.  

  Voluntariat per la llengua

 9. Parelles ben avingudes a Ripollet

  El passat dimecres, 21 de novembre, a les 10 h, va tenir lloc a la cuina del Mercat de Ripollet la presentació de les parelles lingüístiques de Ripollet. A l'acte hi van assistir una quinzena de persones. El regidor de cultura, Oriol Mor, va agrair la tasca que fan tant voluntaris com aprenents per al foment de la llengua catalana i va encoratjar altres persones a participar-hi.  

  Voluntariat per la llengua

 10. Parelles lingüístiques amb banda sonora de Montse Abelló a Badia

  En aquesta ocasió, les parelles es van conèixer a partir del "Joc dels Barbarismes" i, tot seguit, van poder gaudir d'un recital poètic i musical a partir de poemes de Montserrat Abelló.

  Voluntariat per la llengua