Activitats de la diada del llibre i la rosa al CNL de les Terres de l’Ebre

CPNL

Durant la setmana del 17 d'abril de 2023 se celebren actes vinculats al dia del llibre i la rosa al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.  

L'alumnat dels cursos presencials del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) rebran esta setmana un exemplar del llibre de relats 'Tastets 2023', un recull de les obres guanyadores dels certàmens literaris escolars Tastets i Especials Òmnium. Aprofitant l’entrega, les professores explicaran la llegenda de Sant Jordi a l’alumnat dels cursos presencials de les poblacions de: l'Aldea, l'Ametlla de Mar, Amposta, Gandesa, la Palma d'Ebre, Sant Jaume, la Sénia, la Torre de l'Espanyol, Tortosa i Ulldecona.

Un grup d'alumnes i participants del Voluntariat per la llengua enregistraran recomanacions literàries que, posteriorment, s'emetran a Ràdio Tortosa. A més, a les xarxes socials del CNLTE es publicaran les gravacions que els aprenents realitzaran a l'aula amb propostes de llibres.

La resta d'activitats previstes són les següents:

19, 20 i 21 d'abril

Crear un mural en forma de drac adreçat a l'alumnat del Servei Local de Català de Tortosa.

18 d'abril, a les 17.30 h

Voluntariat en conversa a Tortosa.

Hi intervé Ester Martí, tècnica de normalització lingüística.

Fins al 12 de maig

Exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" a Camarles.

La mostra pretén donar a conèixer i potenciar l'ús del lèxic característic de la varietat geogràfica de la llengua catalana que es parla en este territori.

Vols compartir aquesta notícia?