Taller pràctic i presentació del Voluntariat per la llengua al Centre de Formació d'Adults d'Amposta

Voluntariat per la llengua

Dins de les activitats per fomentar la participació al programa Voluntariat per la llengua (VxL), divendres 16 de desembre, a les 18.00 h, es va portar a terme un taller pràctic de conversa i la presentació del programa al Centre de Formació d'Adults (CFA) Sebastià Juan Arbó, d'Amposta.

Aquesta ja és la tercera edició, en tres cursos diferents, de les parelles lingüístiques entre l'alumnat del centre, gràcies a la col·laboració del professorat i de la directora.

Concretament, el dia 16 es va explicar en què consisteix el programa. Després es va passar un vídeo sobre una parella lingüística formada per dues joves: 10 cites: Sona i Renata. A continuació, es va portar a terme un taller pràctic de conversa entre alumnes catalanoparlants i no catalanoparlants amb un repertori de conversa de presentació que els va facilitar la dinamitzadora del VxL. Com a voluntaris, entre altres, s'hi van inscriure un alumne indi i un de marroquí, pel seu bon nivell de català oral, cosa que és molt significativa i representativa del bon índex sociolingüístic de la població montsianenca.

Hi van assistir 30 alumnes del CFA, dues professores del centre i la responsable del Servei Comarcal de Català del Montsià.

Vols compartir aquesta notícia?