Sessió de formació inicial del VxL per al personal dels Serveis de Pisos de Joves PIL

Voluntariat per la llengua

Dins de les activitats per potenciar el programa Voluntariat per la llengua, dijous 7 de juliol, a les 10.00 h tingué lloc a la seu de la Fundació Mercè Fontanilles - Resilis, a Tortosa, una presentació del VxL i una sessió inicial de formació per als professionals de fundacions tutelars del Servei de Pisos de Joves vinculats als PIL - Ebre (Programes d'Inserció Laboral), del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, de la Generalitat de Catalunya.

Màrius Pont, cap de servei del Departament a les Terres de l'Ebre, va presentar la sessió. A continuació, la dinamitzadora del VxL a les Terres de l'Ebre va presentar el programa i alguns materials de lectura fàcil i conversa, per poder emprar en les parelles i grups que es puguin formar als pisos tutelats per les diferents fundacions.

Com a colofó, es portà a terme un taller pràctic de conversa en diferents parelles i grups, i materials de conversa per nivells que se'ls facilità, entre els professionals de les fundacions tutelars i 15 joves dels pisos de Tortosa. També es va poder copsar que alguns dels joves ja podien inscriure's al programa com a voluntaris, ja que el seu nivell de conversa així els permetia fer-ho. Va ser una sessió enriquidora i participativa.

Vols compartir aquesta notícia?