La màgia del VxL al Casal Cívic d'Alcanar

Voluntariat per la llengua

Dins de les activitats per promoure el Voluntariat per la llengua (VxL) a les poblacions de les Terres de l'Ebre, dimecres 15 de juny va tenir lloc l'acte de cloenda de la segona edició del VxL al Casal Cívic d'Alcanar.

Les aprenentes van preparar un bon tiberi per a tothom: te amb menta, dolços típics del Marroc molt elaborats i pizza amazic.

Com a agraïment als voluntaris, que han fet conversa amb elles durant tot aquest curs i l'any anterior a la pandèmia, van regalar un barret i un quadre amb el seu nom en català i àrab als dos voluntaris més prolífics d'Alcanar, que van quedar sorpresos i molt contents. A les voluntàries, els van regalar unes arracades.

Per acabar, es va lliurar el diploma i una bossa "Quan parles fas màgia" a les trenta persones que han participat a les parelles lingüístiques al casal.

Tant les persones voluntàries com les aprenents van manifestar la seua satisfacció i les ganes de tornar a emprendre l'activitat al setembre. És la màgia del VxL al Casal Cívic d'Alcanar. Fins al curs que ve!

Vols compartir aquesta notícia?