Cloenda de la segona edició de les converses a Tivenys

Voluntariat per la llengua

Dins de les activitats per potenciar el programa Voluntariat per la llengua a les poblacions de les Terres de l'Ebre, divendres 10 de juny a les 19.30 h va tenir lloc l'acte de cloenda de la segona edició de les converses a Tivenys.

Abans de la pandèmia, hi va haver la primera edició i aquest curs ha tingut lloc la segona edició. Les trobades van començar a l'octubre i s'han portat a terme tots els divendres laborables a les 19.30 h, seguint el calendari escolar, amb pausa durant les vacances de Nadal i Pasqua.

Han participat a les converses dels divendres persones voluntàries i aprenents de Tivenys, que han manifestat la seua satisfacció amb aquesta activitat. Les trobades s'han portat a terme en horari de vespre, perquè la majoria d'aprenents són treballadors del camp que pleguen molt tard.

A més, val a dir que el mateix alcalde i una regidora hi han participat com a voluntaris, entre altres persones.

L'acte de cloenda va consistir en el lliurament de diplomes als participants i un berenar ofert per l'Ajuntament i un coc fet per una de les voluntàries. L'acte tingué lloc a l'aire lliure, al parc de la població.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?