14 parelles lingüístiques a l'Institut Alfacs de la Ràpita

Voluntariat per la llengua

Dins de les activitats de servei comunitari, l'alumnat de 4t ESO i el de l'aula d'acollida de l'Institut Alfacs han format part del projecte proposat per les professores i s'han format 14 parelles lingüístiques.

El proppassat mes de gener es va presentar el programa en aquest institut del Montsià, es va facilitar material de conversa i lectura fàcil al professorat i es va portar a terme un taller pràctic de conversa de presentació entre l'alumnat assistent. Es va passar i comentar el vídeo 10 cites. "Sona i Renata", en què dues noies estudiants, la voluntària Renata, de Barcelona i l'aprenenta Sona, d'Armènia, conversen mentre fan diverses activitats. La majoria de l'alumnat assistent va comentar, va fer preguntes a la dinamitzadora del VxL i a les professores i va mostrar interès sobre l'activitat proposada.

Aquestes 14 parelles s'han trobat en diverses sessions a la biblioteca, al pati i en altres espais del centre. Segons les professores, ha estat una experiència ben enriquidora per a totes i tots els participants i el professorat.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?